Svet
50 ogledov

Poškodovali skakalnice v Mostecu

Skakalnice v Mostecu SSK Ilirija
Neznanci so s sankanjem in smučanjem na skakalnicah v Mostecu povzročili precejšnjo škodo. Pri SSK Ilirija zdaj vabijo vse, ki so za vikend na tem kraju "uživali v zimskih radostih", naj se pridružijo delovni akciji in popravijo nastalo škodo.

Neznanci so minuli vikend uporabili skakalnice v Mostecu za zimske radosti, kot so sankanje in smučanje, s čimer so povzročili precejšnjo škodo. 

V SSK Ilirija poudarjajo, da so s tem naredili "medvedjo uslugo" klubu, trenerjem, staršem in podpornikom kluba ter Timing Ljubljana in Šport Ljubljana, ki s svojo nesebično pomočjo ter volonterskim delom pomagajo, da so skakalnice urjene in kvalitetno pripravljene za treninge tekmovalcem.

Skakalnice niso igrišče

"Skakalnice niso igrišče, temveč so namenjene treningom skakalcev," opozarjajo pri SSK Ilirija. "S sankanjem, smučanjem in uničevanjem klubske lastnine (uničena plahta za pokrivanje naletov ter uničene šobe za zalivanje plastike), ne delate drugega kot dodatne stroške in delo klubu. Opozorilne table in trakovi niso sami sebi namen, temveč opozorilo, da se na teh delih ne smemo igrati."

Vse akterje, ki so pripomogli k poškodovanju terena, zato vabijo, da se jim pridružijo ob 16. 30 na deovni akciji, ko bodo popravljali nastalo škodo.

"Mogoče boste na ta način spoznali, koliko dela in truda je vloženega ter v bodoče ne boste več uporabljali skakalnic za igro," so v SSK Ilirija zapisali na Facebooku.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.