Magazin
126 ogledov

Uničuje maščobo in priskrbi atletsko postavo

Imagine
1/10
Shutterstock
„Mogočen udarec v maščobno tkivo” in „preprost način za 10 kg mišic v enem mesecu” – to so mnenja bodybuilderjev o novi formuli. Katere snovi zagotovijo take učinke?

Izdelek je bil narejen na temelju kombinacije ultramočnih, a popolnoma varnih sestavin. Njihovo delovanje je nadpovprečno in večplastno. Z vnosom v telo pospešijo hitrost metabolizma, kurijo odvečno maščobo in jo spremenijo v mišice.

Še več: priskrbijo energijo, podpirajo pravilno kroženje krvi v telesu in povečajo spolno moč. Obenem imajo še nekaj deset drugih zdravilnih lastnosti.

100% naravne sestavine

Ta superučinkovit element nove formule je kombinacija BCAA, kreatina, L-arginina in L-karnitina. To so močne aminokisline in organske spojine, ki se naravno pojavljajo v telesu. Ravno te (zaradi svojih gradilnih in metaboličnih funkcij) so odgovorne za tako radikalno rast mišic.

Obenem je pomembno tudi, da je ameriški preparat v obliki praška, ki se raztopi v vodi. Kakšne so prednosti tega? Prvič - BCAA, kreatin, L-arginin in L-karnitin so še bolj koncentrirani in lahko prebavljivi. Drugič - zahvaljujoč temu deluje takoj po vnosu v moško telo.

Že po zaužitju ene porcije BCAA, kreatina, L-arginina in L-karnitina je maščoba takoj uničena, na njenem mestu pa se pojavijo idealno izklesane mišice. Po prvem dnevu uporabe so ljudje pridobili 1 kg mišic, to pa je bil šele začetek…

Pri vsakodnevni uporabi preparata le-ta telo prestavi v stanje stalne gradnje mišic in kurjenja maščob. Stimulira proces rasti mišic, obenem pa nahrani telo in stabilizira učinke.

Zavist bodybuilderjev

Nova metoda je omogočila pridobiti celo 10 kg mišic in izklesati telo skoraj vsakomur, ki jo je poskusil. Ne deluje le hitro in učinkovito, temveč ne vsebuje nobenih kemičnih sredstev, je naravna in varna za zdravje. V klinično nadzorovanih testih so znanstveniki potrdili njeno učinkovitost.

Preparat iz ZDA je povzročil precejšnjo zmešnjavo v industriji. Bodybuilderji so bili začudeni in so z zavistjo gledali na ljudi, ki so poskusili novo metodo. Še nikoli prej niso videli česa takega. Zakaj? Ker so moški (ki so prej neučinkovito poskušali pridobiti mišično maso) že po enem mesecu vsakodnevne uporabe formule povprečno pridobili 10 kg dobro vidnih mišic. In to ne glede na starost, fizično kondicijo in čas preživet v fitnesu.

60-dnevna garancija zadovoljstva

Inovativni prašek je zelo hitro postal popularen med moškimi, ki želijo pridobiti idealno izklesano postavo. Pridobil je fantastična mnenja med profesionalnimi bodybuilderji. Prestal je zelo stroga testiranja in je certificiran. Neprestano zbira nova pozitivna mnenja od ljudi, ki so že spremenili maščobo v mišice. Kaj narediti, da bi se jim pridružili?

Kliknite na spodnjo povezavo, izvedite več o izdelku in izpolnite kratek naročilni obrazec. Samo danes ameriški proizvajalec daje popust v okviru kluba ugodnosti in ponuja 60-dnevno garancijo zadovoljstva. 

Preberite več: Kliknite tukaj, da bi preizkusili novo formulo za rast mišic s posebnim popustom 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.