Šport > Nogomet
32 ogledov

United bi plačal nesramno visok znesek

paul pogba EPA
Prestop enega najobetavnejših nogometnih zvezdnikov na svetu bi Manchester United lahko stal približno 180 milijonov evrov.

Angleški nogometni velikan Manchester United je po pisanju italijanskih medijev pripravljen plačati 180 milijonov evrov, da bi v svoje vrste pripeljal francoskega reprezentanta Paula Pogbaja. 120 milijonov bi jih dal Juventusu za prestop, preostalih 60 milijonov evrov pa za plačo nogometaša.

Kot piše Gazzetta dello Sport, je manager Pogbaja Mino Raiola že od nedelje v Manchestru, saj trener Uniteda Jose Mourinho vztraja pri nakupu Francoza, ki bi imel tako letno plačo 12 milijonov evrov.

Juventus je zaenkrat zavrnil vse ponudbe za Pogbaja - v igri je bil tudi Real Madrid, vprašanje pa je, če bo ostal hladen tudi ob teh bajeslovnih številkah.

Doslej najvišji prestop v nogometu znaša 100 milijonov evrov; toliko je leta 2013 plačal Real Madrid za Garetha Balea. Cristiano Ronaldo, ki se je leta 2009 iz Manchestra preselil v Madrid, je stal 94 milijonov evrov.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.