Magazin > VIP
365 ogledov

Ivana si želi le še prijetnih presenečenj

teden mode fashion week Ivana Šundov Arhiv Fashion Week
Za Ivano Šundov je burno obdobje, zato priznava, da si želi le še prijetnih presenečenj.

"Na Hrvaškem ni bilo nič kaj stresno, bolj stresno je bilo v Sloveniji, vendar se mi zdi, da je gospod Sluga (odvetnik David Sluga, op. a.) to kar lepo izpeljal. To je za menoj in mislim, da se je končalo tako, kot se je moralo," je Ivana Šundov komentirala burno obdobje, v katerem se je večkrat morala oglasiti na sodiščih. Pred kratkim se je v Ljubljani končala pravda, ki jo je Šundova vložila proti novinarju in uredniku Bojanu Požarju, aprila pa se je zaradi moževih dolgov morala oglasiti pri zagrebškem sodniku. Za Zurnal24.si je takrat povedala, da se distancira od vseh moževih poslov, saj z njimi ni bila seznanjena in za te posle ne more prevzeti nikakršne odgovornosti, priznala pa je, da je njeno družinsko življenje zaradi moževih ravnanj postalo zapleteno.

Ivana pa je odnose z možem očitno zgladila, saj ostaja optimistična: "Uradna izjava je bila, da se on ukvarja s svojimi zadevami, jaz pa s svojimi. Vendar, če si z nekom osemnajst, devetnajst let ali pa tudi eno leto, vedno vas lahko preseneti. Možnosti za presenečenja so do konca življenja, jaz upam samo na prijetna (smeh). Tega mi sicer ne more nihče zagotoviti, tudi vam ne. Bomo videli, kaj bo prinesel čas."

Lepa podjetnica in voditeljica si tako končno lahko privošči nekaj sproščenih trenutkov, ki jih je ta teden na ljubljanskem tednu mode delila s prijateljicami. "Najbolj sem se razveselila prijateljic, ki jih ne vidim prav pogosto," nam je povedala in izdala, da se je v zadnjem času posvečala tudi povsem novemu izzivu: "Moj najnovejši projekt gre počasi h koncu, in sicer prevod avtobiografske izpovedi iz slovenščine v hrvaščino. Tega sem se kar nekaj časa otepala, saj je bilo avtorici veliko do tega, da nekdo podoživi to zgodbo, vendar mislim, da v moje življenje ni prišla brez razloga."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.