Magazin > VIP
46 ogledov

"Upam, da bo Melania začela pri svojem soprogu“

Melania Trump Profimedias
Salma Hayek upa, da bo Melania spremenila svojega moža.

Salma Hayek je že nekajkrat kritizirala predsednika Donalda Trumpa, sedaj pa se je lotila še Melanie Trump, ki bi morala biti po njenem mnenju bolj aktivna.

"Želela bi si, da bi imela prva dama večji vpliv na moža,“ je igralka povedala v pogovoru za Daily News in dodala: "Rada bi vedela, kakšni so njeni občutki o določenih stvareh, kdo sploh je ter kaj načrtuje. Slišali smo le, da bo delala na kampanji proti nasilju na družabnih omrežjih. Upam, da bo začela pri svojem soprogu.“

Salma je kritizirala Trumpove izjave, v katerih je Mehičane označil za posiljevalce in zločince ter predlagal gradnjo zidu na meji. Igralka bi si tudi zato želela, da bi Melania pomagala spremeniti način, na katerega komunicira Trump. "Resnično menim, da je bolje, če se zadeve urejajo na eleganten in diplomatski način in ne z grožnjami.“

Da so Trumpovi tviti mnogokrat sporni, se sicer zaveda tudi Melania. Spomnimo, da je prva dama že pred časom izjavila, da si želi, da bi njen mož nehal tvitati.

Komentarjev 3
  • Peter Uršič 16:22 26.april 2017.

    kaj si je z svojo naivnostjo skuhala naj tudi poje

  • Avatar olor
    olor 08:13 26.april 2017.

    Mislim da Melania ne bo zdržala tega pritiska do konca njegovega mandata. Enostavno ni rojena za to funkcijo.

  • Majazmaja 10:59 25.april 2017.

    Melanio je kupil in tega se zavedata oba. Melania je idealna žena: lepa, urejena, pohlevna in zna se obnašat. Če bo katera od žensk omilila obnašanje starega, bo to Ivanka in mogoče katera od snah.