Magazin > VIP
7 ogledov

Rhys Meyers: "Upam, da ne mislite groznih stvari o meni“

JONATHAN RHYS MEYERS
1/4
Profimedias
Igralec se je javno opravičil za fotografije, ki so prišle v javnost pred nekaj tedni.

Igralec Jonathan Rhys Meyers se je preko ženinega Instagram profila opravičil javnosti in predvsem oboževalcem za fotografij, na katerih po ulicah Londona pije vodko kar iz steklenice. Na fotografijah, ki so v javnost prišle pred nekaj tedni, deluje zelo odtujen, zmeden, razcapan in z odpetimi hlačami.

Na Instagramu svoje žene je objavil opravičilo: "Z Maro sva zelo hvaležna za vašo podporo in prijaznost v teh težkih časih. Opravičujem se, da se mse vrnil na stara pota in se ponovno prepustil alkoholu. Upam, da ljudje ne mislijo groznih stvari o meni,“ je napisal Johnatan pod fotografijo svoje žene, na kateri se zdi, da joče: "Takoj sem nehal piti, saj nočem, da bi to metalo slabo luč na . Opravičujem se vsem svojim oboževalcem in kolegom.“

Dodal je, da je naredil hudo napako in da se počuti osramočenega, a poudarja, da je to bila le majhna napaka in da sicer živi zdravo življenje.

Mayer je bil hospitaliziran junija 2011 zaradi ponovnega poslabšanja pitja alkohola, poleg tega pa je bil tudi aretiran zaradi opitosti v javnosti leta 2013.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.