Šport > Nogomet
23 ogledov

Upanje za De Geo še živi

david de gea EPA
Španski in angleški velikan bosta danes vršila pritisk nad Mednarodno nogometno zvezo (Fifa) in španskim združenjem prvoligašev, ker naj bi bilo vse speljano po predpisih.

Čeprav je uradni rok za registracijo igralcev v Španiji potekel, bodo zaposleni pri Real Madridu imeli natrpan torkov urnik, saj bodo skušali speljati zaenkrat propadli prestop vratarja in rojaka Davida de Gee.

Špansko združenje prvoligašev ni pravočasno sprejelo dokumentov, s katero bi zaključili registracijo, toda direktor Manchester Uniteda je sporočil, da je z njihove strani vsa dokumentacija pravočasno romala proti Madridu.

Španski in angleški velikan bosta danes vršila pritisk nad Mednarodno nogometno zvezo (Fifa) in španskim združenjem prvoligašev zaradi, po njunem mnenju, pravilno opravljenih postopkov pred prestopom, ki sta ga po pričakovanjih skušala speljati dobesedno v zadnjih urah prestopnega roka.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.