Magazin > Film & Glasba & TV
79 ogledov

Upor klobasic je risanka, ki ruši vse tabuje

Upor klobasic Continental Film
V kinodvorane prihaja risana komedija, ki nikakor ni namenjena celotni družini. Na premieri, ki bo 8. septembra, se bodo tokrat zabavali le tisti, ki so že polnoletni.

Novi film družbe Sony Pictures ruši vse tabuje in pomika meje kinematografije. To je namreč prvi animirani film v kino distribuciji, ki ni primeren za mlajše od 18 let. Glavni liki, klobasice, kruhki in zelenjava, so liki, ki se ne ozirajo na mnenja ostalih. Preklinjajo, se derejo in brez sramu flirtajo z ostalimi sestavinami iz kuhinje.

Glasove so posodili nekateri največji zvezdniki Hollywooda, kot na primer Seth Rogen, Selma Hayek, James Franco, Jonah Hill, James Franco in mnogi drugi. Glasove so posodili animiranim likom, kot so hrenovka, žemlja, paradižnik, kumara, tortilja in krof, ki bodo končno spoznali resnico o tem, kaj se zgodi živilom, potem ko zapustijo police trgovin.

Film, ki bo premiero doživel 8. septembra, sta režirala Greg Tiernan in Conrad Vernon, scenarij pa so napisali Seth Rogen, Evan Goldberg, Jonah Hill, Kyle Hunter in Ariel Shaffir – ekipa, ki nas je že nasmejala z nepozabnimi uspešnicami, kot so Super hudo, Zadetki: Ananas ekspres, Konec je tu in Sosedi.

Komentarjev 1
  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 11:26 06.september 2016.

    Je treba prepovedat to gledat tudi psihično motenim osebam, katerim se bodo kruhki po gledanju tega filma tako zasmilili, da ne bodo ničesar več pojedli. Sledi hud porast anoreksije oziroma profit za farmacijo oziroma naravna selekcija...