Magazin > VIP
56 ogledov

Uporabnika YouTuba strah Melanie Trump

donald trump, melania trump Profimedias
Avtor videa, kjer pojasnjuje, da je Barron morda avtist, se je opravičil in priznal, da ga je strah.

James Hunter, avtor videa, ki se je pred dnevi pojavil na Youtubu, je priznal, da ga je strah. V videu je namreč prikazal nekaj izsekov posnetkov, ki nakazujejo, da je Barron morda avtist. Melanio je video očitno zelo razjezil, saj je prosila, da video umakne.

Za ameriški medij Gossip Cop je povedal: "Iskreno povedano, strah me je. Edini razlog, da sem naredil video je, ker sem želel preprečiti napadanje na Barrona. Zelo bi bil žalosten, če bi se zadeva poslabšala zaradi mojega videa in nikoli si nisem niti mislil, da bo video tako zaokrožil po različnih medijih. Video sem pošiljal preko zasebnih sporočil vsem, ki so se norčevali iz Barrona. Opozoril sem jih, da je desetletnik morda avtist in da ni lepo, da se norčujejo iz njega. Vem, kako je, če se delajo norca iz tebe, če si avtist. Po tem, ko ga je Rosie O'Donnell delila, je video postal priljubljen in videlo ga je veliko ljudi. Resnično sem samo želel opozoriti na epidemijo avtizma. Melanio Trump resnično spoštujem. Mislim, da je zelo pametna ženska in da bo odlična prva dama."

V videu, ki si ga lahko ogledate spodaj, pa se je opravičil z besedami: "V videu, ki sem ga objavil, sem namigoval, da je Barron Trump avtist. To je 100-odstotno neresnično. Bilo je zelo neodgovorno, da sem Barrona diagnosticiral na podlagi nekaterih videov. Veliko posnetkov, ki sem jih uporabil, je prikazovalo normalno obnašanje zaspanega otroka ob treh zjutraj. Napačno sem povezal njegovo zaspanost z znaki avtizma. To je bilo zelo nespametno od mene. Video sem naredil z namenom, da se nasilneži ne bi spravljali na Barrona. Ljudi sem hotel podučiti o avtizmu. /.../ Iskreno se opravičujem družini Trump, še posebej pa Melaniji in Barronu. Razumem, če ne želite sprejeti mojega opravičila, a prosim vedite, da z videom nisem želel nikogar prizadeti."

 

Komentarjev 1
  • kapibara 11:41 30.november 2016.

    Posle "h"ebanja- nema kajanja..