Uporabno
953 ogledov

Ali je lahko ionizator vode vaša bližnjica do večne mladosti?

Številne maže, napitki in ostali pripravki nam danes obljubljajo napeto kožo, dobro počutje in večno mladost. Seveda kmalu razočarani ugotovimo, da večina teh izdelkov zgolj prazni našo denarnico, opaznih rezultatov pa ne prinese. Na srečo so znanstveniki končno odkrili presenetljiv način z verjetno največjim potencialom za zaviranje staranja na celičnem nivoju. Vse, kar rabite, je ionizator vode.

Ionizator vode Tyent 9000 bi lahko bil ključ do mladostniškega izgleda in počutja, a najprej je pomembno, da se vprašamo, kaj staranje na celičnem nivoju pravzaprav povzroča. Tu ne moremo mimo pomembnega izraza - prosti radikali. Gre za vrsto nestabilnih delcev v našem telesu, ki imajo neparno število elektronov v svoji ovojnici. Da se stabilizirajo po našem telesu iščejo celice, ki bi jim lahko ta elektron »ukradli«.

Ko prostim radikalom uspe ukrasti elektron drugi celici, začne slednja propadati, sproži pa se proces oksidacije, kar lahko z drugimi besedami opišemo kot staranje na celičnem nivoju. To potrjuje priznan portal znanstvenih študij Researchgate, ki pravi, da je staranje na celičnem nivoju res posledica škode, ki jo v telesu povzročajo prosti radikali.

Zaviranje oksidacije je tako glavna naloga, če želimo upočasniti staranje na celičnem nivoju. Ravno iz tega razloga vse »anti-aging« kreme ponavadi omenjajo antioksidante. Precej bolj učinkovit od njih je ionizator vode, a o tem, kaj je ionizator vode, malo kasneje...

Antioksidanti so kemični delci, ki imajo en elektron preveč in imajo tako sposobnost stabilizirati proste radikale še preden naredijo škodo oziroma nas postarajo.

Seveda vsi antioksidanti niso enako učinkoviti pri zaviranju celičnega staranja. Ionizator vode je recimo znan po tem, da iz vaše vode iz pipe naredi vodo, ki ima eno največjih izmerjenih sposobnosti zaviranja celičnega staranja.

Slednje ugotovimo, ko izmerimo njihov oksidacijsko-redukcijski potencial (ORP) oziroma zmožnost pospeševanja/zaviranja oksidacije. Snovi, ki povzročajo oksidacijo, imajo ORP višji od 0 milivoltov, snovi, ki oksidacijo zavirajo (antioksidanti), pa imajo ORP nižji od 0 milivoltov.

Žal v našem vsakdanu zelo redko uživamo izdelke, ki bi imeli ORP nižji od 0 oziroma bi zavirali staranjena celičnem nivoju. Na srečo so znanstveniki našli zanimiv način, kako lahko to spremenimo na enostaven in hiter način. Odgovor je seveda ionizator vode Tyent 9000.

Presentljivo odkritje najmočnejšega orožja proti staranju

V zakotni regiji Himalaje so znanstveniki odkrili zanimivo snov, ki ima verjetno daleč najnižji izmerjeni ORP oziroma najbolj učinkovito zmožnost zaviranja celičnega staranja.

Gre za ionizirano alkalno vodo oziroma Vitalno vodo. Slednja je nabita z antioksidanti, ki imajo en elekron preveč in lahko z njim z lahkoto nevtralizirajo proste radikale in tako ustavljajo staranje na celičnem nivoju.

Njeno antioksidativno moč si najbolje predstavljamo, ko si pogledamo tabelo, kjer so napisane približne meritve ORP najpogostejših pijač, ki jih dnevno zaužijemo ...

 | Avtor:

Kot je vidno iz tabele, je Vitalna voda daleč pred ostalimi, kar se tiče zaviranja staranja na celičnem nivoju. Telo jo namreč najlažje vsrka, saj ima ta voda kar 9-krat nižjo (atomsko) maso od ostalih antioksidantov, kot je recimo vitamin C.

Ko to dejstvo združimo še z eksponentno naravo ORP lestvice, je Vitalna voda približno 15.640× močnejši antioksidant od zelenega čaja. Z vsakim kozarcem Vitalne Vode, ki ga spijemo, torej telesu pomagamo nevtralizirati proste radikale in zaustavljati staranje na celičnem nivoju.

Na srečo nam po to super vodo ni treba v Himalajo!

 | Avtor:
Ionizator vode lahko namreč našo vodo iz pipe spremeni v vitalno vodo na hiter in učinkovit način. Ionizator vode je tu namreč nepogrešljiv način priprave ionizirane alkalne vode, ki jo že desetletja izkoriščajo najbogatejši in najuspešnejši ljudje našega časa. Med drugim jo pijejo tudi: Bill Gates, Oprah Winfrey, Angelina Jolie in Barrack Obama.

 

Če vas zanima, kako se lahko tem zvezdnikom pridružite in ionizator vode uporabljate kar pri sebi doma, kliknite na tole povezavo >>

 

Pridružite se valu vitalnosti!