Uporabno
165 ogledov

Če si želite pridobiti nepremičnino po nižji ceni, kot je na trgu nepremičnin, so javne dražbe lahko koristna možnost

hiša, nepremičnine Profimedia
Na portalu drazbe123.com boste našli vse informacije o javnih dražbah, ki jih potrebujete, brez da bi morali iskati po spletu.

Portal drazbe123.com je eden izmed najboljših in največjih spletnih portalov na slovenskem trgu, ki se ukvarja z javnimi dražbami, in deluje že od leta 2014. Portal vam nudi enostaven in pregleden način za iskanje informacij o javnih dražbah. Na portalu lahko najdete celovit pregled ponudbe javnih dražb nepremičnin v Sloveniji in na Hrvaškem, pa tudi ponudbo premičnin. Kot uporabnik portala lahko dostopate do podrobnih informacij o vsaki javni dražbi, kot so uradni dokument prodaje, ocenjena vrednost predmeta dražbe, izklicna cena, pogoji in lokacija dražbe ter kontakt prodajalca. Nekatere informacije so vidne že na prvi pogled, za več informacij o dražbi pa je potrebna registracija na portal in zakup paketa naročnine, ki vam omogočajo različne funkcije in informacije, glede na vaše potrebe.

dražbe123, dražba, nepremičnine | Avtor: Dražbe123 Dražbe123

Portal je zasnovan tako, da vam olajša iskanje informacij o javnih dražbah. Lahko uporabite filtre – nastavite regijo, kategorijo ali vrsto javne dražbe in si oglejte samo tiste rezultate, ki vas zanimajo. Poleg tega se lahko brezplačno naročite na obveščanje o najnovejših dražbah, kjer vas dnevno obveščajo o novih dražbah ali spremembah, tako da ste vedno na tekočem z novostmi. Portal je dostopen tudi na mobilnem telefonu ali tablici. Če imate kakršna koli vprašanja, lahko kontaktirate podporo uporabnikom – pošljete e – pošto, facebook sporočilo ali pokličete na telefonsko številko, ki je navedena na spletni strani.

Portal je primeren za posameznike in podjetja, ki želijo sodelovati na javnih dražbah. Na portalu lahko najdete cenovno ugodne nepremičnine ali premičnine, podjetja pa lahko kupijo rabljeno opremo ali stroje, investitorji pa lahko najdejo dobre priložnost za naložbe. Na portalu so na voljo tudi dražbe umetnin in starin. Oglejte si ponudbo javnih dražb na portalu drazbe123.