Uporabno
1348 ogledov

Dedolesova kolekcija za noč čarovnic – srhljiva, a hkrati zabavna

Dedoles Dedoles
Ali praznujete noč čarovnic z vsem, kar spada zraven? Ali pa bi jo raje preživeli doma v tišini? Tradicija tega poganskega praznika sega v srednji vek in rituale keltskega prebivalstva, imenovanega Samhain.

Takrat so verjeli, da duhovi hodijo po zemlji v noči z 31. oktobra na 1. november. Da bi jih prestrašili, so se ljudje oblekli v kostume, da bi se zaščitili. Noč čarovnic s karnevalskim značajem, kot jo poznamo danes, je praznik predvsem v Severni Ameriki. Vendar pa je zdaj postal priljubljen tudi v Evropi.

V zadnjih letih se je priljubljenost tega praznika začela odražati tudi v modni industriji. Veliko povpraševanje po temi za noč čarovnic ima za posledico, da je skoraj vsaka spletna stran ali trgovina polna podobnih kolekcij. Oblikovalci blagovne znamke Dedoles so po čudoviti jesenski in cvetlični kolekciji prišli na novo izvirno idejo. Kolekcija za noč čarovnic pooseblja bistvo tega praznika. Prevladujejo tipični vzorci in barve za noč čarovnic, poleg tega je kolekcija super udobna in hkrati okolju prijazna.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Srhljivi vzorci in zabavne barvne kombinacije

Najboljša stvar pri izdelkih te blagovne znamke je, da je z njimi vse lahko zabavno. Nori motivi in divje barvne kombinacije bodo premagali slabo razpoloženje. Dandanes je povsem običajno, da so nogavice polne barv in različnih vzorcev. Kaj menite o nošenju dveh različnih nogavic? Noben problem! Nogavici Dedoles skoraj nikoli nista enaki, a skupaj tvorita popoln par. Kot se radi izrazimo: Nogavice, ki jim ni para.

Kolekcija za noč čarovnic ni nič drugačna. Polna je strašljivih, a zabavnih motivov, kot so pajčevine, buče, netopirji, črne mačke, mumije, okostnjaki, duhovi, pošasti in mumije. Celotna kolekcija nam prinaša tudi barve, značilne za noč čarovnic. Temno črna, tradicionalna oranžna in krvavo rdeča so prevladujoče barve kolekcije.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Izdelana iz kakovostnega bombaža, finejšega od pajkove mreže

Noči čarovnic so ponavadi hladne, to je dejstvo. To je letni čas, ko se jesen počasi bliža koncu in oblast prevzema mraz. Poleg običajnih klasičnih nogavic Dedoles prinaša tople nogavice in nadkolenke, ki so namenjene hladnejšemu vremenu.

Vsi izdelki Dedoles so izdelani iz kakovostnega materiala. Za še večji občutek udobja se ponašajo z visoko vsebnostjo klasičnega in organskega bombaža. Nogavice Dedoles niso le trendovske, ampak so tu, da koži zagotovijo udobje, ki si ga vsekakor zasluži. Kolekcija ženskega, moškega in otroškega spodnjega perila je enako udobna. Pestra izbira krojev zagotavlja, da se vam vse popolno prilega kot rokavica ne glede na obliko telesa.

Dedoles | Avtor: Dedoles Dedoles

Okolju prijazen prevoz in bolj trajnostni materiali

Pri Dedolesu poudarjajo trajnostno proizvodnjo in si prizadevajo zapustiti boljše okolje za prihodnje generacije. Zato v podjetju nenehno izboljšujejo poslovanje. Prednost ima najmanjši možni vpliv na naš planet. To je tudi eden od razlogov, zakaj dajejo tekstilu drugo priložnost. Idealen primer je kolekcija nogavic iz recikliranega bombaža. Letalski in cestni promet sta lahko zelo potratna, ko gre za ustvarjanje nevarnih emisij CO2 v zrak. Zato so pri Dedolesu z decembrom 2020 začeli uporabljati železniški promet. S tem lahko prihranijo do 40 % emisij CO2, samo v prvih treh mesecih so prihranili skoraj 9 ton emisij CO2. Pri Dedolesu vsak dan izboljšujejo ekološke procese na vseh možnih področjih.

Izvirna in zabavna kolekcija za noč čarovnic prinaša veselje na pustni praznik po odličnih cenah in poleg tega spoštuje okolje. Odkrijte modele za noč čarovnic: okostnjake, čarovnice, buče, pajke, duhove, mumije in lobanje s srhljivimi, a hkrati zabavnimi vzorci. Ali bi si lahko želeli še kaj več? V to in druge kolekcije znamke Dedoles smo se zaljubili dobesedno na prvi pogled in že nestrpno pričakujemo božično kolekcijo.