Uporabno
323 ogledov

Doživite mehkobo vrhunske posteljnine Bount

bount.si bount.si
Posteljnina je tkanina, ki vas obdaja tretjino vašega dneva, zato je pomembno, da se v njej počutite prijetno, suho, udobno, sproščeno. Kakovost posteljnine ima velik vpliv na kakovost spanca in s tem na naše splošno počutje, zato je pomembno, da izbira posteljnine ni prepuščena naključju. Če iščete udobje, trajnost in eleganco v enem, nikakor ne spreglejte izjemne ponudbe posteljnin Bount.

Posteljnina, ročno narejena v Sloveniji

Bount je blagovna znamka, ki že 32 izdeluje posteljnine iz najkvalitetnejših materialov. Njihovi izdelki so zasnovani tako, da ponujajo optimalno udobje in dolgo življenjsko dobo, saj zdržijo čez 500 pranj. To v praksi pomeni, da jih lahko perete vsak teden, pa bodo ostale lepe kar 10 let. Se lahko vaša trenutna posteljnina pohvali s tako življenjsko dobo?

Prva izbira Slovenk in Slovencev, ki prisegajo na egipčanski bombaž ali litvanski lan

Ključ do kakovostne posteljnine je v izboru materialov. Bount uporablja naravne materiale, kot sta egipčanski bombaž in litvanski lan. Vsak material ima svoje edinstvene lastnosti, ki vplivajo na udobje, vzdržljivost in estetiko posteljnine. V nadaljevanju vam bomo predstavili različne izvedbe bombaža, da se boste lažje odločili, kateri je pravi za vas.

Mako bombaž

Mako je izraz za egipčansko prejo, ki jo lahko tkemo s fino česanimi bombažnimi niti do širine tkanja 3400 mm. Kakovost tkanine in s tem posteljnine je odvisna od količine vozlov v enem cm2 (TC).

  • Bombaž TC 400 ima 400 vozlov na cm2
  • Bombaž TC 300 ima 300 vozlov na cm2
  • Bombaž 210 ima 210 vozlov na cm2.

Več kot je vozlov, gostejša, kakovostnejša, bolj luksuzna je tkanina, iz katere nastane vaša posteljnina.

Saten bombaž

Kljub pogostemu prepričanju, da je saten vrsta tkanine, izraz saten ne izraža vrste materiala, ampak način, kako je material tkan. Pri tkanju satena uporabimo 3 nitke, povezane v kito, kar daje satenasti posteljnini gladko, sijočo površino na eni strani in matirano površino na drugi. Ta sijaj je posledica specifične tehnike tkanja, kjer so niti postavljene zelo blizu skupaj. Satenasta posteljnina je izjemno gladka in mehka na otip. Njena svilnata tekstura je idealna za tiste, ki si želijo razkošja in elegance v svoji spalnici.

Percal (Keper) bombaž

Tudi Percal (Keper) označuje način tkanja iz 2 niti, za katerega sta značilna mat zaključek in vzdržljivost. Zaradi svoje gostote je percalna posteljnina zračna in hladna na otip, kar je idealno za tople poletne mesece.

Flanela bombaž

Flanela je mehka, rahlo kosmata tkanina, narejena s Percal tkanjem. Flanelasta posteljnina je izjemno topla in udobna, njena kosmata tekstura pa zagotavlja dodatno izolacijo, zaradi česar je idealna za zimske noči.

Lan

Lan je naravno vlakno, pridobljeno iz lana. Znan je po svoji moči, vzdržljivosti in zračnosti. Lanena posteljnina je izjemno zračna in hladna na otip, kar je idealno za vroče poletne noči. Lan je tudi naravni antiseptik in odganja bakterije, kar je odlično za alergike.

Izbira pravega materiala posteljnine je ključnega pomena za kakovosten spanec in udobje v spalnici. Ne glede na to, ali iščete razkošje satena, hladnost percala, toplino flanele ali naravno zračnost lana, Bount posteljnina najvišje kakovosti ponuja rešitve za vsak okus in željo.

bount.si | Avtor: bount.si bount.si

Opazna eleganca, ki vas bo očarala s svojo prefinjenostjo

Posteljnina pa nima samo funkcionalnih lastnosti – vsem nam je pomembna tudi njena estetika. Bount posteljnina najvišje kakovosti je elegantna in moderna, z dizajni, ki se prilegajo vsaki spalnici. Ne glede na to, ali imate raje klasičen ali sodoben slog, Bount ponuja nekaj za vsak okus.

Kako prepoznati posteljnino najvišje kakovosti?

Ko kupujete posteljnino, je pomembno vedeti, kaj iščete. Poglejte oznake in preverite, iz katerih materialov je posteljnina izdelana. Bount posteljnina najvišje kakovosti bo vedno vsebovala oznako o sestavi in gostoti materiala. Poleg tega lahko zaupate mnenjem in ocenam drugih kupcev.


Eden od glavnih razlogov, zakaj se mnogo kupcev odloča za Bount posteljnino, je njena trajnost. Visokokakovostna posteljnina je dolgoročna naložba, ki vam je ne bo treba menjavati vsako leto. Bount zagotavlja, da bo vaša posteljnina tudi po več letih uporabe ostala enako udobna in sveža.

Samo kakovostna posteljnina vam poklanja kakovosten spanec

Spanje je ključnega pomena za naše zdravje in počutje. Z izbiro Bount posteljnine se odločate za kakovosten spanec, udobje in eleganco. Ne dovolite, da vas cenejše alternative zavedejo. Investirajte v kakovost, ki bo trajala leta, in se vsako noč pocrkljajte s posteljnino, ki vam prinaša največ. Bount je prava izbira za tiste, ki cenijo kakovost in ne želijo sklepati kompromisov glede udobja.

Obiščite nas na naši spletni strani www.bount.si