Uporabno
895 ogledov

Izberite čisto svoje izdelke po nižjih cenah

Tuš Tuš
Začelo se je. Člani Tuš kluba lahko ponovno izberete svojih deset najljubših izdelkov, ki jih boste do 5. januarja 2020 kupovali občutno ceneje.

Akcija za člane Tuš kluba – MOJIH 10 – se je začela. V trgovinah in Franšizah Tuš in Tuš drogerijah lahko vsi s Tuš klub kartico vse do 5. januarja kupujete za več deset odstotkov ceneje. Vse, kar morate narediti je, da izmed 150 izdelkov priznanih blagovnih znamk TUKAJ izberete najljubših deset izdelkov.

Tuš MOJIH 10 | Avtor: Tuš MOJIH 10 Tuš MOJIH 10

 

Med bogato ponudbo izdelkov lahko med svojih 10 dodate tudi strokovno pripravljeno mrežno pečenko, ki jo boste doma le še spekli. Sveža sočna ledja brez kosti bodo vsekakor popestrila tudi prihajajoče martinovanje in decembrske praznike. V trenutni akciji MOJIH 10 jo boste kupili 30 odstotkov ceneje.

Jelenov kruh | Avtor: Tuš Tuš
Med izdelki, ki jih lahko dodate, je tudi priljubljen in večkrat nagrajen Jelenov kruh iz Žita, ki ga obožujemo zaradi neenakomerne luknjičaste, elastične sredice, omamnega vonja, polne arome, okusa in dolgotrajne svežine. V trgovinah Tuš ga lahko do 5. januarja kupujete 20 odstotkov ceneje, izbirate pa lahko med belim, polbelim, polnozrnatim in jelenovim kruhom s semeni.

20 odstotkov ceneje lahko zdaj kupujete tudi čajno in kokošjo jetrno 95-gramsko pašteto Argeta. Argetine paštete so priljubljene zaradi odličnega okusa, ki ga daje posebna mešanica naravnih začimb, izdelana pa je brez umetnih barvil, brez glutena, brez umetnih ojačevalcev arom, brez konzervansov in brez palmovega olja.

Mnogi boste med svojih 10 najljubših dodali tudi polnomastno Planinsko mleko Tuš, ki ga boste zdaj dobili za 74 centov (namesto 82 centov). Mleko je trgovske znamke Tuš, ki ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno ter visok delež proizvodov slovenskega porekla. Tudi omenjeno okusno in polnomastno mleko, ki je del trenutne akcije MOJIH 10, je slovenskega porekla, s čimer v Tušu zagotavljajo svežino proizvodov in dostavo na police v najkrajšem možnem času.

Aktivirajte jih na blagajni

Svoje priljubljene izdelke lahko aktivirate naenkrat, na seznam svojih najljubših jih lahko dodajate postopoma. Vsak posamezen izdelek boste na svoji kartici aktivirali na blagajni trgovin in franšiz Tuš le enkrat, kjer bo ostal zabeležen in ga boste po nižji ceni kupovali v celotnem obdobju trajanja akcije.

Za vse izdelke Gorenjka in vina Quercus velja dodatna ugodnost! Z aktivacijo le enega kupona izdelka Gorenjka ali vina Quercus boste koristili popust za vse izdelke dveh znamk.

Akcija kot običajno poteka tudi v Tuš drogerijah, kjer si člani Tuš kluba izberejo in aktivirajo najljubše izdelke.