Uporabno
1610 ogledov

Kako letno prihraniti tudi več 100 evrov pri mobilni naročnini

Telemach Telemach
Telefonska komunikacija med posamezniki se je v preteklih letih s stacionarnih telefonov skorajda v celoti preselila na mobilne. Tako posamezna družina ne uporablja le enega telefona, temveč vsak član družine svojega, slovenska gospodinjstva pa nimajo več le ene naročnine za telefon, temveč tri, štiri ali več.

V Sloveniji je v uporabi več mobilnih telefonov, kot je prebivalcev. Slovenci smo torej napredni uporabniki mobilnih telefonov in jih seveda uporabljamo za veliko več kot samo klice. Mobilni telefoni so postali naši zvesti spremljevalci, brez katerih si življenja marsikdo ne more več predstavljati.

Kot pri vsaki storitvi uporabniki stremimo k čim nižji ceni naročniških paketov, ki bi nam kljub ugodni ceni nudili prav vse, kar potrebujemo. Mobilni operaterji zato ponujajo stalno nove pakete z vedno nižjimi cenami, ki se pa v času naročniškega razmerja pogosto spreminjajo tako vsebinsko kot cenovno.

Slovenska gospodinjstva imajo v povprečju sklenjenih 2,3 naročniškega razmerja za mobilno telefonijo. Povprečno posameznik za mobilne storitve plačuje 17 evrov mesečno, vendar si želi, da bi bil ta znesek za 2,5 evra nižji.

Prav v gospodinjstvih z več člani pogosto šteje vsak evro, ki ga je možno prihraniti. Tega se zaveda tudi podjetje Telemach, ki je pripravilo posebno ponudbo za družine.

Z družinskimi popusti do več 100 evrov prihranka na leto

Telemach je tako nedavno predstavil novost: povezovanje do štirih uporabnikov v sklopu družinskih popustov za mobilne pakete VEČ, ki bo družinam mesečno prihranilo več deset evrov, letno pa celo do več kot 100 evrov. Enačba je pri tem enostavna – več članov pomeni več popusta pri mesečni naročnini. Ti uporabnikom dejansko prinašajo nižje cene mesečnih naročnin mobilnih paketov, ki vsebinsko ostajajo nespremenjeni glede na redno ponudbo. Povežejo se lahko največ štirje uporabniki, pogoj pa je prijavljeno isto stalno prebivališče.

Izbirate lahko med paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ ter otroško ponudbo VEČ IMAM. Za vsakega člana boste lahko brez kompromisov izbrali paket, ki mu najbolj odgovarja. Poleg tega lahko vsak uporabnik ob svojem naročniškem paketu po enaki ceni kot običajno izbere tudi nov telefon.

Telemach | Avtor: Telemach Telemach

Bogati paketi po izredno ugodnih cenah

Z družinskim popustom boste tudi za izjemno bogate pakete odšteli manj kot v povprečju večina Slovencev plača za svojo naročnino. V primeru povezanih štirih člankov boste za paket NAJVEČ (neomejen prenos podatkov, 9 GB podatkov v gostovanju v EU/EEA, 200 MB v ZDA ter neomejeni klici in sporočila SMS ter MMS) odšteli le 16 evrov mesečne naročnine (redna cena 22 evrov).

Poglejmo si še povsem vsakdanji primer, kjer boste lahko videli dejanski prihranek:

Pri Telemachu se povežejo štirje družinski člani (oče, mati in otroka – srednješolec in osnovnošolec) in pri tem izberejo paket NAJVEČ, dvakrat paket ŠE VEČ in ponudbo za otroke VEČ IMAM. V tem primeru bi povprečni mesečni izdatek na osebo znašal le 13 evrov, kar je še manj od tistega, kar uporabniki opredeljujejo kot primeren izdatek za mobilne storitve. Letno bi tako prihranili kar 186 evrov.

Telemach je torej stopil korak naproti uporabnikom in ponudil rešitev za povezovanje uporabnikov vseh generacij. Prihranek na letni ravni znaša tudi do 288 evrov.