Uporabno
3024 ogledov

Kakšna je pa tvoja obvezna poletna oprema?

komarji, pik Profimedia
Ko se po napornem tednu s prijatelji dobiš na pikniku ali pa uživaš v mirnem večeru na terasi in kar z lepega zaslišiš nadležno piskanje.

Spet ti komarji, ki ti pijejo kri celo poletje. Ali pa tudi ne. Če je tvoja obvezna poletna oprema Cvetkino bio zeliščno pršilo proti klopom in komarjem, potem so te skrbi odveč. Komarje prežene na varno razdaljo, je povsem naravno, certificirano in primerno tudi za otroke in dojenčke. Pa še fino diši ;)

Cvetka | Avtor: Cvetka Cvetka
Pršilo je narejeno iz rastlinskih izvlečkov, ki preverjeno odganjajo klope in komarje. Popršimo ga po celotni izpostavljeni koži, lahko tudi po oblačilih in obrazu ter nanos ponavljamo na približno 4 ure. Ko se zaščitimo pred klopi, posebno pozornost posvetimo robovom obleke, kjer klopi lahko prilezejo pod oblačila.

Poleti pa na svoji moči pridobi tudi sonce. Ko se prepustiš toplim sončnim žarkom, ne pozabi na zaščito - UVA in UVB sevanje je eden izmed najpogostejših vzrokov za prehitro staranje kože, kožne bolezni in hiperpigmentacije. Vse naše kreme za sončenje vsebujejo mineralne filtre, ki niso v nano velikosti, imajo ekološki in vegan certifikat in ter se lepo razmažejo in zaščitijo kožo. Ker so hipoalergeno testirane, so primerne tudi za občutljivo in atopijsko kožo, dojenčke in otroke.

Cvetka | Avtor: Cvetka Cvetka

Poletje je tukaj in pršilo proti klopom in komarjem ter kreme za zaščito pred soncem so zagotovo obvezna oprema za čudovito poletje. Široka izbira izdelkov te čaka na naši spletni strani, vsi pa so na voljo tudi v kompletih – po še bolj ugodni ceni.

Cvetka | Avtor: Cvetka Cvetka