Uporabno
51 ogledov

Katere so otrokove najljubše igrače?

www.little-wonder.si www.little-wonder.si
Ko otrok vstopi v domišljijski svet, se igra z lesenimi igračami lahko začne.

Lesene igrače so večnamenske in vsestranske, kar pomeni, da se otrok z eno igračo zabava na različne načine. Z lesenimi igračami želimo spodbuditi domišljijo, kreativnost, iznajdljivost in potrpežljivost. Naravni materiali otroku omogočajo varno zabavo in sprostitev. Želimo si, da bi otrokova pozornost pritegnila ne le vizualnost plastičnih igrač, temveč tudi ustvarjalnost lesenih igrač. Les je večen, druga prednost igrač pa je, da so izdelane ročno, zato se veliko bolj približajo potrebam otroka.

www.little-wonder.si | Avtor: www.little-wonder.si www.little-wonder.si

Družabne igre

Družabne igre so namenjene tako otrokom, kot tudi starejšim in predstavljajo kvalitetno preživljanje časa, bodisi s babico, stricem ali prijatelji. Z igrami, kot so Splezaj na goro, Reši mucka, Pingvini in prijatelji, spodbujamo in povezujemo. Z družabnimi igrami se razvija strateško razmišljanje otroka, zdrava tekmovalnost in urjenje spomina. Igranje družabnih iger pomaga pri razvoju intelektualnih veščin, kot so logika, reševanje problemov, kritično razmišljanje in sposobnost hitrega odločanja. S prijatelji in družinskimi člani se skozi igro še bolj povežemo in sprostimo, kar pa je dobro za naše duševno zdravje. Otrokom pokažemo, kako pomembno je timsko delo, medsebojno sodelovanje in predvsem to, kako prenašati poraze in se skupaj veseliti zmag. Najboljše pri vsem tem pa je, da se lahko družabne igre igramo kjerkoli, bodisi na morju, v sobi, na bližnjem hribu ali doma za mizo.

Igralni seti

Igralno kreativni seti dajejo otroku širino lastne domišljije. Otroci lahko razvijajo svoje ideje in iznajdljivost ter se igrajo na način, ki jim je najbolj všeč. Seti vsebujejo več elementov, ki jih lahko otroci kombinirajo in ustvarjajo nove igre, ter tako razvijajo tudi svoje motorične sposobnosti. Seti so izdelani iz naravnih materialov, kar pomeni, da so trajnostni in varni za otrokovo uporabo. Otroci se lahko igrajo in učijo hkrati, ko spoznavajo, kako lahko sami prispevajo k varovanju našega planeta.

Skupaj z nami ustvarjajte spomine, ki bodo postali večni.

www.little-wonder.si | Avtor: www.little-wonder.si www.little-wonder.si