Uporabno
1780 ogledov

Koraki do opreme vašega sanjskega doma v hipu

Dipo Dipo
Koliko časa traja, da vaš novi prostor postane dom? Vsi imamo različne definicije tega, kaj zares je dom. Udobno pohištvo, moderna oprema ali enostavno prostor, napolnjen z ljubeznijo in toplino. Ne glede na to, ali ste izkušen profesionalec ali šele odkrivate svoje veselje do notranje opreme, vam bodo presenetljive DIPO storitve v veliko pomoč pri sprejemanju majhnih in velikih odločitev.

Pohištvena znamka DIPO predstavlja rešitve za opremo doma, ki so presenetljivo hitre in preproste, vse kar morate storiti vi, je odpreti pot vaši domišljiji in kreativnosti. DIPO namreč še najbolj enostavne stvari lahko oblikuje v povsem nove in izjemne rešitve. Kar dela znamko DIPO presenetljivo so ravno njihove presenetljive storitve in širok nabor raznovrstnega pohištva, po presenetljivo ugodnih cenah. Prepričajte se sami in vstopite v čarobni svet pohištvene ponudbe in storitev, kjer skoraj nemogoče postane mogoče.Predstavljamo vam 5 dejavnikov, ki vam bodo bistveno olajšali proces opreme doma in nakupa pohištva.

Dipo | Avtor: Dipo Dipo

1. Presenetljivo blizu

Oddaljenost od trgovine je pomemben dejavnik, ki nas marsikdaj odvrne od obiska trgovine. Zaradi dolgih voženj, neskončnih čakalnih vrst in ostalih nevšečnosti, ki jih s seboj prinese daljša razdalja, nakupovanje raje preložimo na naslednjič. A brez skrbi. Pri Dipu se bodo vaše zamisli uresničile v hipu!

Dipo je vedno blizu, saj je po Sloveniji kar 8 Dipo poslovalnic: Ljubljana, Maribor, Dravograd, Celje, Kranj, Koper, Nova Gorica ali Murska Sobota – skoraj zagotovo je ena izmed teh vedno v vaši bližini. Dipo pa ni blizu le v dobesednem smislu – kupcem se približa na globljem nivoju. V vsak projekt se poglobi in razume želje ter bivanjske potrebe posameznika. Tako je prav vsak, ki obišče Dipo, deležen individualnega svetovanja in rešitev za dom po njegovi meri.

Dipo | Avtor: Dipo Dipo

2. Presenetljivo poceni

Mar ni najboljši občutek na svetu, ko si ustvarite vizijo vašega doma, ta pa je popolnoma izvedljiva v praksi in ne presega vašega proračuna? Pri Dipu dajejo poudarek na to, da je pohištvo prijazno hkrati za vaš prostor in žep. Tako boste po ugodnih cenah lahko uresničili svoje želje.

Nobena ideja ali želja namreč ni nemogoča. S kančkom spretnosti in domišljije se lahko na videz še tako enostavne stvari preoblikuje v povsem nove in izjemne rešitve. Prav k temu stremijo pri Dipu, vsaka nova stranka pa jim predstavlja nov izziv. Vaš DIPO nakup lahko tudi popolnoma prilagodite svojim željam in potrebam – plačate celoten znesek naenkrat ali pa se odločite za enostavno obročno plačevanje.

TUKAJ si oglejte DIPO presenetljivo ponudbo, ki je hkrati ugodna, udobna in domiselna!

Dipo | Avtor: Dipo Dipo

3. Presenetljivo domiselno

Se ne morete odločiti za samo en pohištveni stil? Zakaj vaših najljubših ne bi kar kombinirali? Poživite svojo klasično jedilno garnituro s setom stolov živih barv. Ali pa v vašo domačno in rustikalno kuhinjo opremite z minimalističnimi dodatki, ki bodo poskrbeli za ravnovesje in preprečili prenasičenost prostora.

Ko se združita domišljija in ugodna, raznovrstna izbira nastane sveža DIPO ponudba. Pri Dipu je na enem mestu zbrano vse potrebno za opremo vašega sanjskega doma. Za vsak okus, potrebo in željo, boste skupaj s podkovanimi svetovalci našli pravo rešitev. Zaposleni pri Dipu vedno znova dokazujejo, da je lahko tudi z enostavnimi kosi z nekaj domišljije stanovanje sanjsko in mogoče v Dipu.

Dipo | Avtor: Dipo Dipo

4. Presenetljivo enostavno

Bi radi vaš dom opremili kar se da hitro, brez kompliciranja in čakanja? Potem je Dipo pravi naslov. Če si želite v svojem novem domu gostiti večerno zabavo s prijatelji, je to lahko mogoče še isti večer. Enostavno, pridite v Dipo, izberite jedilno garnituro po vaši meri in okusu, jo odpeljite s seboj ter za njo posedite razposajeno druščino.

Skoraj vse, kar najdete pri Dipu, je namreč na zalogi in takoj dobavljivo, brez dolgih dobavnih rokov in nestrpnega pričakovanja vašega pohištva. Če pa vam transport pohištva predstavlja dodatno prepreko, jo Dipo hitro reši. Nudijo hitro in enostavno dostavo ter strokovno montažo pohištva. Vse kar morate storiti vi je, da se udobno namestite in opazujete, kako pred vašimi očmi nastaja dom iz vaših sanj. Brez da bi mignili s prstom.

Dipo | Avtor: Dipo Dipo

5. Presenetljivo Dipo

Vse zgoraj našteto in še več stoji za pohištveno znamko Dipo. Dostopna, ugodna, iznajdljiva in raznovrstna ponudba, pozitivna klima in strokovno svetovanje podkovanih svetovalcev. Za vse vaše želje in potrebe bo poskrbljeno hitro in enostavno. Presenetljive rešitve so namreč vedno le korak stran, pri vašem najbližjem Dipu.

Nauk zgodbe: Ne ujemite se v podrobnosti in malenkosti. Opremljanje doma je pomemben in kompleksen proces, a ne potrebuje biti tako zapleten. Z jasno vizijo, presenetljivo izbiro in pomočjo strokovnjakov, je mogoče vse.

Enostaven in poceni nakup pohištva ni več samo iluzija, ampak resničnost. Vabljeni v Dipo!