Uporabno
72 ogledov

Kralj Rock’n’Rolla ELVIS zavzel kina po Sloveniji

Blitz Slovenija Blitz Slovenija
Sinoči je kina po Sloveniji predpremierno zavzel film, o katerem trenutno govori celoten svet – ELVIS! Izjemna vloga Austina Butlerja v režiji Baza Luhrmanna je po pričakovanjih navdušila obiskovalce, ki se strinjajo, da je to absolutno film tega poletja, ki ga noben navdušenec ne sme zamuditi!

V prestolnici se je v Cineplexxu Ljubljana Rudnik odvila svečana premiera Rock Radia, kjer smo se družili z glasbeniki, znanimi obrazi, oboževalci Elvisa in ljubitelji kina, se topili ob lepoti roza cadillaca iz leta 1959 ter mercedes-benza iz leta 1966, se zibali ob ritmih Elvisovih uspešnic in koncerta odlične skupine Smooth Band, nazdravljali z Aperol Spritzom in snemali 360° videe pod taktirko Loop Aktivacij, za sladico pa smo si ogledali film, ki je presegel vsa pričakovanja. 

Na rdeči preprogi so se nam pridružili Rok Ferengja, Andrej Šifrer, Iryna Osypenko, Tomaž Rous, Tina Gaber, Teja Jugovic, Alenka Trogrlič, Pero Martić, Challe Salle in mnogi znani obrazi, katere je film o ikoni glasbe, mode, kulture in stila navdušil. 

Challe Salle je povedal: “Film mi je bil super, navdušil me je Austin Butler, ki je Elvisa dobesedno oživel. Moja ocena je 10/10.

Teja Jugovic (Cool Mamacita) je imela po ogledu solzne oči. Povedala je: “Izredno močen film. Težko opišem občutke in vtis, ki ga je pustil na meni. Neverjetno, kako je bila Elvisova usoda v rokah enega človeka in kako drugačno bi bilo lahko njegovo življenje. Odlična igra.

Navdušenja pa ni mogla skriti niti Alenka Trogrlič, ki je povedala: “Film je od prve do zadnje sekunde čista umetnost. Wow, wow, wow. Elvis mogoče v svoji karieri ni prepotoval celotnega sveta, kot je želel. Zdaj ga bo!

Blitz Slovenija | Avtor: Blitz Slovenija Blitz Slovenija

Film ELVIS, ki je na svetovni premieri v Cannesu požel 12-minutne stoječe ovacije in ki je poleg novinarjev in kritikov navdušil in ganil tudi družino pokojnega Elvisa Presleya, si v distribuciji Blitz Slovenija že lahko ogledate v vseh kinih po Sloveniji.

1/15
Blitz Slovenija