Uporabno
2096 ogledov

Nazaj v šolo – kako izbrati trendovske hlače za dečke

šola, jesen, oblačila Answear
Šolarji so že zasedli šolske klopi, prvi jesenski dež pa nas opozarja, da je treba obnoviti fantovsko garderobo. Ker so tudi dečki in deklice rade v trendu vam predstavljamo nekaj idej za lažjo odločitev kakšne hlače izbrati. Še posebej za to, ker je izbira hlač za dečke včasih zapletena, saj imajo naši otroci običajno drugačne ideje kot starši. Za to so namigi namenjeni tudi njim, da bo izbor pravih hlač optimalen.

Kakšne hlače za dečke izbrati?

Obstajajo različne hlače za dečke in ob tolikšni ponudbi izberite nekaj, kar bo zares všeč vašemu otroku. Ob čemer imajo fantje radi bolj ohlapne kot elegantne hlače. Tudi športne dejavnosti, ki se jih vaš otrok udeležuje terjajo temu primerne hlače. Ponudba hlač za dečke vključuje kavbojke iz svetlega in temnega džinsa, tekaške ali jogger hlače, hlače z vrvico, ohlapne hlače in trenirke. Izberite oblačila z enostavnimi zapirali; velikimi gumbi, zadrgami z obročki, elastični pasovi in velikimi vratnimi odprtinami, ki otroku olajšajo oblačenje. Izogibajte se zapletenim vezalkam, pasovom in trakovom. Poskrbite, da se bodo hlače udobno prilegale fantovemu pasu, lahko izberete tudi hlače z nastavljivim pasom, ki so še bolj udobne. Kar zadeva barve, razmislite o nevtralnih barvah, kot so črna, siva in mornarska. Poiščite oblačila, ki jih je mogoče prati v pralnem stroju in jih je enostavno vzdrževati.

Kavbojke za vse letne čase

Jeans hlače, tako temne kot svetle, so zelo trpežne in najboljše celoletne hlače za vse priložnosti. Svetlo oprane kavbojke so odlična izbira, saj se dečki v njih počutijo lahkotno in sproščeno. Mogoče jih je kombinirati s preprosto srajco s kratkimi ali dolgimi rokavi. Temno oprane kavbojke so dobra izbira za šolo, kino, ali obisk restavracije s hitro prehrano v nakupovalnem centru. Dobro se ujemajo s kapucami, jaknami, škornji, supergami in skoraj vsemi drugimi vrstami oblačil. Tako imenovane jogger ali tekaške hlače za dečke pa so zelo modne in jih je mogoče nositi za vse priložnosti. Najboljše so tiste, ki pravilno objamejo fantove noge, zlasti v predelu gležnjev. Te hlače fantje najraje nosijo s srajco s kratkimi rokavi, zlasti polo majico. Poleg tega sta dobra izbira tudi jopica s kapuco in jakna iz džinsa. Glede na to, da se približuje deževna jesen jih je mogoče kombinirati tudi s trendovskimi gumijastimi škornji, ki jih najdete na https://answear.si/k/otroci/decki/obutev/gumijasti-skornji.

šola, jesen, oblačila | Avtor: Answear Answear

Trendovske hlače z vrvico

Hlače z vrvico so odlična alternativa za nemirne fante, običajno imajo elastičen raztegljiv del okoli pasu, ki ga spremlja vrvica za dodatno prileganje. Hlače z vrvico se lepo podajo v kombinaciji mikice s kapuco ali srajce z dolgimi rokavi. Izgledajo prefinjeno in modno zato so poleg šole dobra izbira za različne priložnosti. Ena od najpomembnejših prednosti tovrstnih hlač pa njihovi številni žepi! Vanje lahko varno shranite denarnice in pametne telefone. Če želite pretiravati z žepi, nekatere blagovne znamke tovornih hlač na teh hlačah ponujajo tudi do šestnajst žepov.

Namig za avanturiste

Še namig za avanturiste, ki želijo imeti ene hlače za več dejavnosti. Tako imenovane hlače s posebno zadrgo so edinstvena kombinacija dolgih in kratkih hlač, saj lahko dolge hlačnice preprosto odstranite s pomočjo lepo nameščene zadrge. Običajno so na voljo v mešanici poliestra in bombaža, zato s zelo odporne. Poleg tega so izjemno lahke, udobne in se zelo hitro sušijo. Zaradi svojih lastnosti so odlična izbira za gibanje na prostem, na primer za kampiranje ali ribolov, zlasti glede na to, da imajo na sebi veliko število žepov. Če mora vaš deček s seboj nositi pametni telefon, denarnico ali druge predmete, bo to izbira številka ena. Pestro ponudbo hlač za dečke s katerimi se bodo udobno počutili v šolskih klopeh najdete v spletni trgovini Answear na https://answear.si/.