Uporabno
588 ogledov

Neustavljivo privlačni in tako trendni za to jesen in zimo: beli škornji

Deichmann Deichmann
Jesensko – zimska moda letos preseneča z zanimivimi in razigranimi kombinacijami, ki si jih mogoče nikdar ne bi zamislili za to hladnejše obdobje leta, zlasti ko razmišljamo o škornjih. Vse tisto, kar smo si nekdaj predstavljale kot nepotrebne kose naše garderobe, saj jih je težko kombinirati z elegantnim stilom, danes dominira in je med najbolj zaželjenimi trendi.

BELI NIZKI ŠKORNJI: MODNA ZAPOVED ŠTEVILKA 1

Styling: @zalabell, Zala Zagoričnik

Beli škornji, ki smo si jih zares težje zamislile v bolj čemernih in zaspanih jesenskih in zimskih dneh, so postali absolutni trend te sezone, izbirate pa lahko med številnimi modeli z najrazličnejšimi dodatki, ki se jih zagotovo ne boste nikoli naveličale!

Chelsea slog, škornji z debelejšimi podplati, nizki škornji ali overknee – izbire je dovolj za vsak okus in vsak žep. Z lahkoto jih kombinirate z oblačili v trendnih barvah, ki so to sezono prav tako zelo priljubljene, kot na primer olivno zelena, celoten spekter jeans odtenkov, pa tudi bolj tople, zemeljske barve. Če pa ste se zaljubile v belo barvo, vam predlagamo kar celoten stajling v belem z mehkim belim plaščem, piko na i pa postavite s trendno torbico ali nahrbtnikom iz mehkega pliša

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

MODNE KOMBINACIJE V BELO – ČRNIH ODTENKIH

Se vam zdijo beli odtenki vseeno preveč čisti? Z lahkoto jih skombinirajte s črnimi modnimi dodatki, kot je na primer torbica z čudovitimi kovinskimi zaponkami in ujemajočo denarnico, izberete pa lahko tudi kombinacijo chelsea gležnjarja ali nizkih škornjev, ki imajo oba – bel in črn odtenek na obodu, vrhu ali ob strani modela.

Ta klasični črno-beli slog ne gre nikdar iz mode in se zlahka ujame z vsemi vrstami oblačil ne glede na priliko. Letos so še posebej v modi debelejši podplati, ki vam bodo omogočili tudi bolj udoben korak, pa tudi noge bodo dlje časa ostale na toplem.

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

ZIMA, ME SMO PRIPRAVLJENE!

Styling: @inoeeea

Glomazni podplati in minimalistični dodatki na klasičnih oblikah belih gležnjarjev ali nizkih škornjev to jesen in zimo kraljujejo na ulici. Prekrasne močnejše zadrge z unikatnim zaključkom, poudarjeni šivi ali pa stilski dodatek na vrhu škornja bo iz čisto klasičnega stila ustvaril ekstravagantnega!

S takim izborom ne morete zgrešiti, saj se poda tako na klasične hlače kot na obleke, primeren je tako za v pisarno kot vsakodnevne opravke, izkazal se bo tudi pri romantičnem večeru v dvoje. V kombinaciji z dolgim plaščem ali telirano bundo z daljšim krojem boste zagotovo navdušile!

Deichmann | Avtor: Deichmann Deichmann

V kolikor še vedno niste prepričane, zakaj bi par belih gležnjarjev ali škornjev izpopolnil vaš stil, si samo predstavljajte, kako fantastično bi to lahko izpadlo s parom najlonk ali visokih nogavic, ki ste jih vedno želele nositi.

Mi smo vse te enkratne kombinacije našli v Deichmannu – kjer boste zlahka našle modele in oblike, ki bodo zadostili tudi najzahtevnejšim okusom in željam.

Svojo priljubljeno kombinacijo belih škornjev in modnih dodatkov poiščite po najbolj ugodnih cenah v trgovinah Deichmann, saj je celotna kolekcija že na voljo v poslovalnicah po celi Sloveniji. Ogledate si jo pa lahko tudi na spletnih straneh www.deichmann.com.