Uporabno
79 ogledov

Pravljica s 1001 prenosnim računalnikom

Internet, splet, računalnik Profimedia
Prenosni računalniki so danes čisto povsod. Imamo jih tako doma kot na delovnih mestih. Da brez njih ne gre, smo najbolj spoznali v času epidemije, ko sta se razširila delo in šola na daljavo.

V letu 2020 smo v Sloveniji kupili največ prenosnikov doslej in se na področju digitalizacije premaknili za tri do pet let naprej. Zanimivo, da so bili prenosniki najbolje prodajani prav v času, ko jih je bila izbira na trgu zelo majhna.

Kupci smo lahko izbirali le med približno 100 različnimi modeli. Vsi svetovni proizvajalci so imeli težave s proizvodnjo, zatikalo pa se je tudi pri transportu s Tajvana in Kitajske, kjer proizvedejo večino prenosnikov. Na Enaa so se odlično organizirali, kljub svetovnemu pomanjkanju računalniške opreme. Ves čas so zagotavljali takojšnjo dobavo vsaj 90 različnih modelov prenosnikov. Na voljo so bili modeli tako za domačo rabo kot tudi za najzahtevnejše uporabnike v podjetjih.

delo pisarna računalnik | Avtor: Profimedia Profimedia

Prenosni računalniki za povprečnega uporabnika

Povprečni uporabnik se težko odloči, kateri prenosni računalnik kupiti, že ko mora izbirati med stotimi različnimi ponudbami. Kako velik naj bo zaslon? Kakšna grafična kartica in procesor sta prava? Je prenosnik dovolj zmogljiv, da bo zdržal vsaj pet ali šest let? Je dovolj pomnilnika tako za poslovne programe kot računalniške igre? V podjetju Gambit trade iz Ljubljane, ki upravlja spletno trgovino Enaa.com, so si v 33 letih prodaje računalniške opreme in prenosnih računalnikov podjetjem nabrali ogromno znanja in izkušenj. itro so se lahko prilagodili in pomagali tudi potrošnikom, ki so potrebovali nasvet, pa med prijatelji niso našli 'glavce', ki se odlično znajde med oznakami in številkami, ki jih je v računalniškem svetu na pretek.

Izberite najboljši prenosnik zase na Enaa.com

Četudi si težko predstavljate, kako izbrati najboljši prenosni računalnik zase že med sto modeli, lahko na Enaa danes izbirate že med več kot tisoč prenosniki. Pravljična ponudba. Vsak uporabnik ima drugačne potrebe. Na Enaa so prepričani, da so časi, ko je bilo dovolj ponujati le nekaj modelov prenosnikov za igre, študente in dijake, domačo rabo ter za podjetja mimo.

Ženska, računalnik, veselje | Avtor: Profimedia Profimedia

Izbira je popolnoma vaša!

Nekateri potrebujejo prenosnike za delo na poti, drugi za oblikovanje, projektiranje, administrativne naloge. Prenosnike uporabljamo za gledanje filmov, za računalniške igre ter enako tudi za trgovanje s kriptovalutami in delnicami na svetovnih borzah kot za plačevanje računov preko naše banke. Eni potrebujejo vrhunske prenosnike z izbranimi najboljšimi komponentami, drugi prenosne računalnike, ki privlačijo poglede, a so vseeno dovolj zmogljivi, da se lahko kosajo s konkurenco.

Prijazna ekipa Enaa je vedno pripravljena pomagati pri izbiri. Svoje znanje in izkušnje pa z veseljem delijo tu z brezplačnimi nasveti in nakupovalnimi vodiči na Enaa blogu. Tam boste izvedeli vse potrebno o tem, kako kupiti prenosnik, kako kupiti poslovni prenosnik, kako se izogniti pregrevanju računalnika, kako zaščititi pred virusi, delati z dvema ali več monitorji istočasno ali pa zagotoviti odlično brezžično povezavo v vseh prostorih.

Na voljo ugodni in hitri krediti

Na Enaa nakupe prenosnikov podpirajo z ugodnimi in hitrimi krediti. Za kredit lahko v manj kot minuti praktično vse uredite preko spleta, ne glede na to pri kateri banki imate račun.

Trgovine Enaa boste zaman iskali po trgovskih centrih. Prodajajo le preko spletne strani www.enaa.com in tako omogočajo najnižje cene kupcem po celi Sloveniji.