Uporabno
333 ogledov

Ste že posadili drevo za ljubljeno osebo?

Triglav skladi arhiv naročnika
Vas zanima, kako lahko hitro in brezplačno posadite drevo in ga posvetite ljubljeni osebi?

To jesen lahko skupaj z nami vsi zasadite mlada drevesa in tako storite nekaj dobrega za naše zdravje in okolje. Na spletni strani gozdsrcnosti.si namenite srčno misel ljubljenim v svojem življenju, Triglav Skladi pa bomo v vašem imenu na predelu osiromašenega gozdnega prostora na pobočju Uršlje gore posadili avtohtone drevesne sadike. Zasajeno območje bomo poimenovali Gozd srčnosti, lahko ga boste obiskali in si ogledali mlade sadike, ki bodo z leti zrasle v mogočna drevesa.

Obiščite gozdsrcnosti.si in v obrazec zapišite svoje ime in ime partnerja, zvestega prijatelja, otroka ali starega starša, sodelavca, neuslišene ljubezni, simpatije ali svojega štirinožnega prijatelja, ki mu posvečate drevo srčnosti. Dodajte še osebno posvetilo, ki bo spremljalo posaditev sadike. Mlado drevo nas bo spomnilo, kako pomembno je vlagati v prihodnost in želje.

Gozd srčnosti lahko nastane le z vašo pomočjo. Skupaj bomo vložili v prihodnost in okolje, iz katerega vsi črpamo nenadomestljivo energijo in zdravje. Projekt je del širše akcije Pomladimo gozdove 2021 pod okriljem SiDG.

Pomagajte nam ustvariti pravi Gozd srčnosti!