Uporabno
4594 ogledov

Tujci lani "noreli" za slovenskimi camperji, letos bomo mi

Nestcampers Nest Campers
Svoboda – beseda, ki najbolje opisuje dopustovanje s camperjem ali avtodomom. V trenutno nepredvidljivih razmerah se boste lahko popolnoma brezskrbno pripravljali na dopust, saj boste svoje načrte zlahka prilagodili trenutnim razmeram.

Prav gotovo najbolj varna oblika dopusta je trenutno pobeg z avtodomom, ki nam nudi vse, kar bi našli tudi v apartmaju. Nudi nam pa v bistvu še več, saj se lahko vsak dan znova odločimo, kam nas bo pot zanesla. Omejitev tako praktično ni. Če se pa odločimo še za zaupanja vredno in preverjeno podjetje za najem, bomo v našem dopustu neskončno uživali, ne glede na trenutne razmere.

Kaj stranke navdušuje nad Nest Campers?

"Odločila sva se za najem Cuckoo Nest Camperja, ki je dejansko mini potujoče stanovanje. Avto nudi resnično vse: od ekstra udobne postelje, do štedilnika in pazi to - celo umivalnik ima!," ocenjuje svojo izkušnjo ena od strank podjetja Nest Campers. Navdušenih uporabnikov je mnogo, tako Slovencev kot tudi Angležev, Švicerjev, Nemcev idr.

Nestcampers | Avtor: Nest Campers Nest Campers
Zakaj so stranke tako navdušene? Ker so avtodomi odlično opremljeni, zagotavljajo udobno "gnezdece" za dogodivščine, podjetje pa ponuja tudi edinstveno podporo strankam. Ob najemu si vzamejo za vsako stranko čas in ji v miru razkažejo avtodom in ji razložijo delovanje. Mnogi zadovoljeni uporabniki zato v svojih recenzijah na straneh, kot so TripAdvisor, Facebook in Google, izpostavljajo odlično skrb za stranke in pohvalijo njihove oči za detajle.

Imeli smo odlično izkušnjo z Nest Campers! Dobro opremljen avtodom in zelo ustrežljivo in prijazno osebje. Naše potovanje po Balkanu je bilo odlično! – Philip Würst

Dopustnikom ne manjka prav nič

Svoj dom na kolesih lahko pri podjetju Nest Campers najamete za že od 49 evrov na dan. Prevzamete ga lahko v Šenčurju ali na ljubljanskem letališču. Najem vključuje neomejene kilometre vožnje in slovensko vinjeto (tudi ni omejitev pri prečkanju držav v Evropi), poleg tega pa tudi opremo za čiščenje, vrv za sušenje perila s kljukcami in smetišnico z metlico.

Brez neverjetne naravne lepote navdušenih strank, ki želijo potovati po Sloveniji, ne bi bilo. To se zavedajo tudi pri podjetju Nest Campers in so zato tudi zavezani skrbi za okolje. Zato boste ob najemu njihovega avtodoma prejeli biorazgradljiva čistila za posodo, ki so jih v podjetju pripravili sami, in okolju prijazne bambusove zobne ščetke.

Strankam so na voljo trije modeli. Najmanjši, bivalnik Cuckoo, ki je odličen za pobeg v dvoje, avtodom Stork, s katerim lahko udobno potuje štiričlanska družina, in skorajda že luksuzni avtodom Falcon, v katerem bodo udobno spali tudi štirje odrasli.

Nestcampers | Avtor: Nest Campers Nest Campers

V avtodomu boste našli tudi frizbi, karte in balinčke, da vam na poti nikoli ne bo postalo dolgčas. Avtodomi so opremljeni tudi z električnimi priključki in cevjo za vodo. Vodni tank pa je ob prevzemu doma na štirih kolesih vedno popolnoma napolnjen. Stranke izjemno cenijo tudi 24-urno asistenco, če se na poti le kaj zalomi.

V vseh mojih letih potovanj in odkrivanja sveta sem bil že v mnogih avtodomih. Nest Campers je bil brez dvoma najboljši avtodom, s katerim sem kdaj potoval. Je udoben, mikaven, z opremo in priključki (uresničenje sanj vsakega fotografa in snemalca). Ne vem zakaj še berete in ne najemate že pri Nest Campers … No, dajte že. – Daniel Coughtrey

Nestcampers | Avtor: Nest Campers Nest Campers
Dopustniki ob prevzemu avtodoma prejmejo tudi darilo dobrodošlice, ki vključuje vodo, bambusovo zobno ščetko, šampon, zobno pasto in oreščke. Mnoge tudi razveseli kuharska knjiga z dvajsetimi recepti za kuhanje na poti, ki so jo pripravili pri Nest Campers. Romantiki in pari pa bodo navdušeni nad posebni lučkami "fairy lights", ki bodo ustvarile pravljično vzdušje.

Ob prevzemu avtodoma vse stranke prejmejo tudi brošuro Nest Campers in Hiše na kolesih, ki vsebuje koristne nasvete za kampiranje po Sloveniji in naslove več kot 50 partnerskih kampov v Sloveniji in na Balkanu, kjer so strankam na voljo popusti do 20 odstotkov na nočitev. Osebje Nest Campers bo dopustnikom tudi z veseljem razložilo uporabo mobilne aplikacije park4night in jim zaupalo nekaj svojih najljubših skritih kotičkov Slovenije.

Nestcampers | Avtor: Nest Campers Nest Campers