Uporabno
95 ogledov

V Novi KBM si prizadevamo za boljši svet

Nova KBM Nova KBM
Nova KBM se je letos priključila dobrodelni pobudi #podarizvezek, pod katero je podpisano Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja. Zaposleni naše banke so zbirali šolske potrebščine, številni so pomagali tudi s finančno donacijo v obliki poslanega SMS-sporočila. Ponosni smo, da se je v pobudo vključila tudi Fundacija Primoža Rogliča, saj je olimpijski prvak z ženo Loro Roglič Klinc ambasador banke. Z obema se angažiramo v različnih dobrodelnih akcijah, ob začetku novega šolskega leta pa smo se strinjali, da na pomoč priskočimo tistim, katerim nakup šolskih potrebščin predstavlja veliko finančno breme za družinski proračun.

Primož Roglič | Avtor: Profimedia Profimedia
»Zahvaljujem se zaposlenim in Fundaciji Primoža Rogliča, saj smo znova dokazali, da skupaj lahko ustvarjamo boljši svet. V Novi KBM smo z uvedbo celovite ESG strategije nagradili naše delo na področju družbene odgovornosti, s katero prispevamo tudi k družbenemu razvoju. Ob začetku novega šolskega leta želimo vsem šolarjem, da bo zanje uspešno. V naši banki mislimo tudi na mlajše, saj v okviru certifikata družini prijazno podjetje našim zaposlenim omogočamo plačano odsotnost z dela za uvajanje otroka v vrtec,« je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof.

Nova KBM je ponosni imetnik polnega certifikata družini prijazno podjetje že od leta 2015, ki ga potrjujemo tudi z drugimi družini prijaznimi programi, ki so na voljo našim zaposlenim s ciljem, da enostavneje usklajujejo poklicno in zasebno življenje. Zaposlenim ponujamo skupno 16 ukrepov, med najbolj priljubljenimi v letu 2021 pa so bili premični delovni čas, dodatni dnevi z nadomestilom plače zaradi spremstva otroka v bolnišnici, obdaritev otrok zaposlenih in dodatne ure za obisk zdravnika za zaposlene po 50. letu starosti.