Uporabno
936 ogledov

Zima prihaja - je vaše vozilo res pripravljeno?

Avto natura Avto natura
Še malo in zima bo tukaj, z njo pa sneg, poledica, slaba vidljivost in ostale neugodne razmere na cesti. Za varno vožnjo lahko največ storite sami, in to ne šele takrat, ko je že skoraj prepozno. Priprava pa ne pomeni le zakonsko predpisane menjave pnevmatik. Preverite, kaj vse lahko za ustrezno pripravo vašega vozila naredite že danes.

Pravilna izbira, hitra menjava in hramba pnevmatik

Za varnost na cesti so seveda najpomembnejše ustrezne zimske pnevmatike, ki jih morate tudi redno menjati, ko jim poteče življenjska doba ali so izrabljene. Izbira je ogromna, zato vam pri podjetju Avto natura z veseljem priskočijo na pomoč. Njihovi serviserji vam vedno strokovno in prijazno svetujejo. Poleg nasvetov in široke ponudbe kakovostnih zimskih gum vam nudijo tudi hitro in ugodno menjavo pnevmatik na jeklenih ali aluminijastih platiščih.

avto sneg zima | Avtor: Profimedia Profimedia

Na kakovost pnevmatik vpliva tudi to, kako in kje jih skladiščite. Zato v podjetju Avto natura poskrbijo tudi za ustrezno in kakovostno hrambo vaših pnevmatik do naslednje sezone. Na ta način bodo avtomobilske gume dolgo ohranile svojo funkcionalnost in zanesljivost.

Zmanjšajte porabo in vozite varno z optično nastavitvijo podvozja

Ustrezna hramba in skladiščenje pnevmatik ni edino, kar vpliva na njihovo življenjsko dobo. Poleg tega pa za varno vožnjo potrebujete še kaj več kot ustrezno zimsko obutev.

Pomemben dejavnik, ki zmanjša tveganje na cesti, je natančna in kakovostna nastavitev podvozja vašega vozila. Omogoča vam varnejšo vožnjo ter enakomerno in predvsem manjšo obrabo pnevmatik. Poleg tega pravilna optična nastavitev vpliva na manjšo porabo goriva in krajšo zavorno pot, kar je zelo pomembno pri nepredvidenih dogodkih na cesti. Z ustrezno in kakovostno nastavitvijo, ki jo profesionalno opravijo pri podjetju Avto natura, bo vožnja tudi bolj udobna in tišja.

Popravite poškodbe še pred zimo, hitro in vse na enem mestu

Avtomobilska karoserija je podvržena vplivom vremenskih sprememb, rjavenju in vidnim poškodbam na površini. Če za poškodbe pravočasno ne poskrbite, jih bodo zimske temperature, led, sol in mokro vreme še povečali in poglobili. Zato še pred zimo poskrbite za praske, odrgnine ali posledice toče na vašem vozilu. V podjetju Avto natura strokovno izravnajo udrtine na vašem vozilu. Pri delu uporabljajo sodobne tehnike popravila, tako da vaše vozilo ob koncu ne potrebuje lakiranja.

mraz zima avto led | Avtor: Profimedia Profimedia

V vsakodnevni naglici pa se tudi nezgode hitro pripetijo. Pridete na parkirišče in najdete na avtomobilu udarnino ali prasko, ki je prej zagotovo ni bilo. Kaj pa zdaj? Pokličete zavarovalnico, nato pa vas čaka še cel kup klicev in opravil, od prijave škode policiji dalje. Že tako imate stresen dan, zdaj pa še to... Ne skrbite, tudi pri tem vam v podjetju Avto natura priskočijo na pomoč.

V primeru poškodbe avtomobila vam namreč nudijo popolno storitev “vse na enem mestu”, kjer lahko hitro in brez stresa uredite vse, kar je potrebno, in tako prihranite dragocen čas, poti in predvsem vaše živce.

Vse od pomoči pri prijavi škode do kakovostnega in hitrega popravila

Pri podjetju Avto natura najdete vse potrebne storitve ob škodnem primeru na enem mestu. Njihovi strokovnjaki so pooblaščeni cenilci za vse večje zavarovalnice v Sloveniji. Pomagali vam bodo ustrezno izpolniti obrazce za prijavo škode, kar je lahko kar zahteven postopek, nato pa bodo poskrbeli še za hitro, profesionalno in cenovno ugodno popravilo škode. Pozabite na iskanje kleparjev, ličarjev, letanje od enega do drugega - v Avto naturi imate vse na enem mestu. Prav tako vas rešijo skrbi za obdobje, ko bo vaše vozilo na popravilu, saj vam v tem času nudijo nadomestno vozilo, ki vam ga - če tako želite - pripeljejo celo na dom in poleg tega še odpeljejo vaše okvarjeno vozilo.

Avto natura | Avtor: Avto natura Avto natura

Popolna storitev na enem mestu

Poleg nasvetov in strokovnih storitev, ki vam bodo olajšale priprave na zimo in poskrbele za to, da boste varni na cesti, vam v največjem karoserijskem centru v Ljubljani nudijo široko paleto drugih del:

  • menjavo in nakup pnevmatik ter sezonsko hrambo pnevmatik,
  • menjavo vetrobranskega stekla,
  • popravila po toči, ki jih opravljajo z najsodobnejšimi tehnikami, pri katerih vozilo na koncu ne potrebuje lakiranja,
  • komisijsko prodajo vozil in pripravo rabljenih vozil na prodajo ter skladiščenje vozil,
  • pomoč pri iskanju kupca in priprava vozila za optimalno prodajo,
  • strokovni servis vozil, po navodilih proizvajalca vašega vozila - vse od menjave olja, optične nastavitve podvozja, kontrole zavor, do diagnostičnega pregleda

Ko iščete zanesljivega partnerja pri skrbi za vaše vozilo ter predvsem vašo varnost, se obrnite na preverjeno ekipo podjetja Avto natura. Njihovi zaposleni imajo namreč dolgoletne izkušnje na področju karoserijskih in mehaničnih popravil ter izvajanju vseh opisanih storitev ter vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.

Strokovne storitve in strokovnjaki podjetja Avto natura so vam hitro in enostavno na voljo prek telefonske številke + 386 1 306 60 51 ali elektronskega naslova: cenitve@avtonatura.si.