Magazin > VIP
649 ogledov

Urša Škofic: Tega mi nočejo povedati v obraz

Urša Škofic, Ljubezen po domače Voyo
Pravi, da jo na kavo ne vabijo le fantje, ampak tudi dekleta.

"Odkar sem bila v šovu, se mi je svet zagotovo spremenil, a jaz ostajam ista. Drugače je to, da me ljudje na ulici prepoznajo in ustavljajo, nekateri se celo želijo slikati z menoj, kar mi je čudno (smeh), saj tega resnično nisem vajena," pove Urška Škofic, ki smo jo spremljali v prvi sezoni šova Ljubezen po domače, kjer se je borila za srce Mateja Ruparja. Ta doda, da je za enkrat imela le pozitivne izkušnje: "Mislim, da mi ljudje, ki imajo o meni negativno mnenje tega nočejo povedati v obraz …"

Doda, da je njen osebni Facebook profil pregorel vsak petek, ko je bila na na sporedu oddaja: "Na začetku je bilo res grozno. Skoraj mi je pregorel. Dodajalo me je veliko ljudi, a jih nisem sprejemala, to mi preprosto ni v interesu." Ne samo, da ji pišejo oboževalci, večinoma moškega spola, pišejo ji tudi dekleta: "Tudi punce bi me rade spoznale, me vabijo na kave in podobno." Pravi, da sicer poslovnih ponudb še ni bilo, da pa pušča odprte možnosti: "Bomo videli."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.