• Čet 17 do 24 °C
  • Pet 18 do 23 °C
  • Sob 15 do 23 °C
več na vreme.net

Ljubezen po domače

4 komentarji

Ljubezen po domače: Uršina sestrična je znana manekenka

Prav ona je razlog, da se postavna Urša Škofic zanima za manekenstvo …

K. D. / Ljubljana

 

Ko smo se po telefonu pogovarjali z Uršo Škofic, rjavolaso lepotičko, ki se bori za Matejevo srce v šovu Ljubezen po domače, nam je povedala, da bi zelo rada postala manekenka. "Morda se za modo, slikanje in vse to navdušujem ravno zaradi moje sestrične, ki je manekenka, ki se s tem ukvarja že kar nekaj časa." In kdo je Uršina sestrična? Rdečelaska Karin Škufca, ki se z manekenstvom ukvarja že 14 let, ki pa je poleg tega tudi vizažistka.

"Urše v šovu ne spremljam, ker žal nimam časa, se pa vsake toliko časa srečava," je za Žurnal24 povedala Karin in dodala, da Urši občasno tudi svetuje. "Če jo kaj v zvezi z manekenstvom zanima, ji seveda svetujem, kako se obrniti, kaj narediti, kako te stvari potekajo," kar je potrdila tudi Urša, Karin pa je je nadaljevala: "Je pa Urša zelo pametna punca in se na koncu odloči tako, kot sama najbolje ve, da je prav."

Karin pravi, da Uršo v tem poslu definitivno vidi: "Vsaka najde svoje področje. Ima še veliko časa,bomo videli kam jo bo pot zanesla;  modne piste, reklamne spote, beauty snemanja."

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarji (4)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima