Šport > Košarka
16 ogledov

Usain Bolt zabil na All-Star tekmi

usain bolt
1/10
EPA
V severnoameriški ligi NBA so se košarkarji v okviru All Star vikenda pomerili v zabijanju. Zmage se je veselil igralec Toronto Raptors Terrence Ross, največji aplavz pa je požel jamajški šprinter Usain Bolt, ki je zabil kot pravi košarkarski mojster.

Na tekmovanju NBA's Slam Dunk Contest je navišjo skupno oceno gledalcev in sodnikov prejel košarkar Toronto Raptors Terrence Ross, ki je v finalu premagal branilca naslova Jeremyja Evansa. ''To je bilo moje prvo veliko tekmovanje v zabijanju, zato sem bil nervozen,'' je povedal Ross. ''Po neuspelem poskusu ni bilo lahko. Moral sem se zbrati,'' je dodal 22-letnik. Rossu so gledalci namenili 58% glasov, skupno pa je slavil z rezultatom 99:90. Američan si je zmago zagotovil s poskusom, pri katerem si je ob preskakovanju pobiralca žog okroglo usnje podal med nogami in zaključil z enoročnim zabijanjem.
Še bolj kot novi prvak v zabijanju pa je navdušil Usain Bolt, ki je zaigral na tekmi znanih oseb. Jamajčan je v akciji, v kateri je sicer napravil korake, žogo z obema rokama potisnil skozi obroč in si prislužil bučen aplavz.

Posnetek zabijanja Usaina Bolta:

Komentarjev 1
  • mihatirs 12:58 17.februar 2013.

    Hahaha kralj...sicer je naredu samo 4 korake ampak vseen :D