Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

Bencin dolila na ogenj, umrla otroka

Tragedija v družinski hiši.
1/5
Pixsell
V hrvaškem naselju Veliki Pašijan se je zjutraj zgodila tragedija. 20-letna mati je z dolivanjem bencina na ogenj v družinski hiši povzročila požar, v katerem sta umrla dveletna deklica in štiri tedne star deček.

Mati je okoli 7.40 v peč družinske hiše naložila drva in jih zalila z bencinom. Nastal je ogromen požar in ognjeni zublji so v nekaj minutah zajeli celotno hišo. 20-letnica je takoj pobegnila iz hiše, saj so ji gorele lasje in obleka. Prišla je sorodnica in jo pogasila.

Medtem pa so v hiši ostali še dvoletna hčerka in enomesečni sin. Družina je poskušala rešiti otroka, a jim je to preprečeval ogenj, poroča 24sata.hr. Očeta obeh otrok pa takrat ni bilo v hiši, saj je šel na delo v bližnji gozd.

Ko se je vrnil domov, je zaradi šoka padel v nezavest. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v zdravstveni dom, medtem ko so mamo zaradi opeklin odpeljali v splošno bolnišnico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.