Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Ustavili avtomobil in zasegli drogo

Zasežene droge
1/2
PU Novo mesto
Zasegli 303 ekstazijev, konopljo in halucinogene gobe.

Šentjernejski policisti so 23. januarja nekaj po 22. uri med kontrolo prometa na Ratežu ustavili voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so pri 33-letnemu osumljencu našli in zasegli 303 tablete, za katere obstaja sum, da gre za prepovedano drogo ekstazi, manjšo količino posušenih rastlinskih delcev s sumom na prepovedano drogo konopljo in manjšo količino halucinogenih gob.

33-letnika bodo ovadili

Policisti bodo po zaključeni preiskavi in opravljenih analizah 33-letnega osumljenca ovadili na pristojno tožilstvo zaradi kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog.

Zasegli tudi tobak

Policisti na mejnem prehodu Metlika so 24. januarja pri opravljanju mejne kontrole na vstopu v Slovenijo opravili pregled vozila, ki ga je vozila 54-letna državljanka Bosne in Hercegovine. V avtomobilu so pod zadnjim sedežem našli in zasegli okoli deset kilogramov tobaka, ki je bil pakiran v zavoje po en kilogram. Tobak so zasegli in o najdbi obvestili delavce carinskega urada. Zoper 54-letno voznico bodo uvedli postopek o prekršku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.