Oglaševanje
6 ogledov

Užijte glasbo tudi v naravi

diss Žurnal24 main
Sončni spomladanski dnevi vabijo, da se sprehodite po cvetoči naravi ter osvojite bližnje hribe in gore. Da bo užitek še večji in boste lahko med pohodom uživali tudi v brezžični glasbi, vam predstavljamo Sonyjev vodotesen brezžični zvočnik SRS-BTS50.

Brezžični zvočnik SRS-BTS50 lahko vedno vzamete s seboj. Povežete ga s pametnim telefonom prek povezave NFC ali Bluetooth® in uživate v glasbi. SRS-BTS50 je z vodotesno zasnovo in trpežnim ohišjem idealen za uporabo na prostem – med gorskim pohodom ali poležavanjem ob bazenu.

Povežite se s tehnologijama NFC in Bluetooth®

Tehnologija NFC (Near Field Communication) odpravlja potrebo po žičnih povezavah in zapletenih zaporedjih nastavitve. Z napravo, ki podpira NFC, se preprosto dotaknete zvočnika, in že ste pripravljeni na brezžično pretakanje priljubljenih skladb. Če nimate tehnologije NFC, se lahko povežete tudi prek povezave Bluetooth, in že boste pripravljeni.

Privlačen slog vas bo navdušil

Brezžični zvočnik SRS-BTS50 je trpežen in vodotesen, hkrati pa zelo eleganten. Ker je majhne in popolne oblike, je primeren za v vsako torbico ali nahrbtnik, različne barve, v katerih je na voljo, pa bodo zadovoljile tudi najzahtevnejše modne navdušence.

 

 

 

 

 

 

 

Ga boste delili z drugimi ali ne?

Glasbo lahko poslušate v dveh intuitivnih načinih – običajnem in prostorskem. Če želite glasbo deliti s svojimi prijatelji, obrnete zvočnik navzgor in tako samodejno preklopite na prostorski način. Če zvočnik postavite na bok, pa se bo glasba samodejno usmerila proti vam.

 

Uporabna glasovna funkcija

Vgrajeni gumb za prostoročno uporabo omogoča sprejemanje klicev neposredno prek zvočnika, zato vam ni treba seči po pametnem telefonu ali začasno ustaviti glasbe, ko želite telefonirati.

Zastopstvo:

 

  Prodaja: