Magazin
36 ogledov

Uživanje v drobnih trenutkih s skodelico kave v roki

Jana Morelj Nestle Dolce Gusto
Umetnost življenja predstavljajo majhne stvari, drobne navade in male razvade. Prevečkrat jih dojemamo kot samoumevne in popolnoma vsakdanje, mogoče jih celo podcenjujemo. Šele ko naenkrat ostanemo brez njih, se zavemo, kako zelo so nam ljube ter kako pomembno vplivajo na kakovost našega življenja in naše dobro počutje.

Eden izmed mojih najljubših ritualov je pitje kave. Ker se po jutru dan pozna, je jutranja kava najpomembnejša. Dan zelo težko začnem brez kave NESCAFE®Dolce Gusto®, zato moram čimprej priti do nje. Preprosto navdušena sem nad njenim vonjem in okusom. Zame dobra kava ne sme biti prevroča, super je, če ima žameten in kremast okus, da te lepo poboža po grlu.

Jana Morelj  | Avtor: Nestle Dolce Gusto Nestle Dolce Gusto
Ker je kava vsakodnevna sopotnica v mojem življenju, mi je všeč, če imam na voljo malo morje različic. Močnejši espresso intenso NESCAFE®Dolce Gusto® za hitro jutranje prebujanje ali latte macchiato za po kosilu. Rituali so zame zelo pomembni – gre za tistih nekaj trenutkov, ki si jih vzamem samo zase, ki me osrečijo ter predstavljajo stabilnost in varnost v mojem življenju.

Kljub temu si vsake toliko privoščim nekaj novega in drugačnega. Malce spremenim pravila igre ali jih obrnem na glavo. Če mi takšna sprememba ustreza, jo sprejmem kot nov del svojega življenja. Med vsakodnevne rituale, ki jih še nisem spremenila in jih niti ne nameravam, zagotovo spada pitje kave.

Preprosto gre za obred, ki dan naredi lepši in popolnejši.Ga obogati, služi kot odmor, sprostitev, nagrada in prijetno druženje s prijatelji ter družino.