Slovenija > Črna kronika
113 ogledov

V Ankaranu se je utopil moški

Plaža v Ankaranu Žurnal24 main
V Ankaranu je zaradi utopitve umrl 54-letnik iz Celja.

Na plaži v Ankaranu je danes dopoldan zaradi utopitve umrl 54-letni moški iz okolice Celja, so za STA pojasnili na PU Koper.

Po podatkih republiške uprave za zaščito in reševanje so okoli 11. 40 v morju na plaži v Ankaranu opazili osebo v težavah.

"Pomagali so ji kopalci in reševalci z vode, ki so jo povlekli na kopno in pričeli z oživljanjem," je zapisano na SPIN-u.

Posredoval je tudi reševalec na motorju in Prehospitalna enota Obala, ki je nadaljeval z oživljanjem, vendar je oseba umrla na kraju dogodka.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 1
  • francl12 21:33 05.julij 2016.

    KAKŠEN ZABLOJEN ČLANEK OD KOD VAM INFORMACIJE???ŽENSKA ALI MOŠKI???Dejansko dogajanje povzeto iz druge spletne strani:Ob 11.43 so kopalci in reševalci iz vode iz morja na plaži v San Simonu v občini Izola reševali žensko, sicer doma ...prikaži več iz okolice Bleda. Posredoval je izolski dežurni zdravnik in reševalci Reševalne službe slovenske Istre, ki so osebo oskrbeli in odpeljali v Splošno bolnišnico Izola, so zapisali na spletni strani Uprave za zaščito in reševanje.Bolj tragično pa se je končalo reševanje iz morja v Ankaranu.Ob 11.41 so v morju na plaži v Ankaranu opazili moškega v težavah. Pomagali so mu kopalci in reševalci z vode, ki so ga povlekli na kopno in začeli oživljati. Posredoval je tudi reševalec na motorju in Prehospitalna enota Obala, ki je nadaljeval oživljanje, vendar je 54-letnik iz Celja umrl na kraju dogodka. Kaj je bil vzrok smrti, bo pokazala obdukcija, so povedali na Policijski upravi Koper.