Slovenija > Črna kronika
17 ogledov

V avtu pozabili otroka in ključe

reševanje otroka iz zaklenjenega avta freshpress
Slovenski par na trajektu v avtu pozabil tako otroka kot ključe, zato so morali na avtu razbiti vetrobransko steklo.

Na trajektu med krajem Brestovo v hrvaški instri in otokom Cres, so starši v avtomobilu s slovensko registracijo pozabili otroka in tudi avtomobilske ključe.

Ko je par ugotovil, da je otrok zaklenjen v avtomobilu, je nastala panika. Na pomoč je priskočila posadka in otroka so, po tem, ko so razbilio vetrobransko steklo, uspeli rešiti, poroča Regional ekspres.

Tako starši kot tudi več članov posadke in potnikov so dobre pol ure na različne načine poskušali vdreti v avtomobil. Na koncu so se odločili razbiti okno s kovinskim vzvodom in na ta način so tudi rešili otroka, je nenavadno situacijo opisal sodelavec puljskega portala regionalexpress.hr, ki je bil na trajektu.

Kot poročajo hrvaški mediji, otrok ni doživel nobene travme pač pa je med reševanjem ves čas spal.

Komentarjev 4
  • Žurnalček 23:48 13.oktober 2014.

    Tole je višek bezobrazluka Hrvaških mornarjev na trajektu! Niso odpirali avta zaradi otroka ampak zaradi tega , da je avto lahko odpeljal s trajekta in da so se ga rešili , kajti vožnja ne traja dolgo. . In grejo z ...prikaži več pajserjem najprej uničiti zadnjo haubo , nato pa razbiti še nepravilno steklo. Mogoče je bilo pa steklo že prej počeno , pa ni bilo škode. Samo tkole so se lahko delali mojstre , samo 2 SLO bizgecema o tehniki.

  • tecumseh_1975 14:16 13.oktober 2014.

    Voznikova, sovoznikova? Pa šipo se da tko zbit, a nič ne leti po zraku ?

  • miro 13:19 13.oktober 2014.

    vetrobransko steklo so najveretneje razbili zaradi otrokove varnosti če je spal na zadnjem sedežu to je čisto logično