Svet
6 ogledov

V avtu vozil bogastvo, živel pa v podrtiji

Kam sta izpuhtela dobra dva milijona evrov, se hrvaška policija še vedno samo sp Žurnal24 main
Hrvaško še zmeraj razburja izginotje 280.000 evrov in dveh kilogramov zlata izpred policijskih nosov. Poteka velika akcija posebnih enot, da bi denar našli.

Na dan je prišlo še nekaj podrobnosti o moškem, ki so mu hrvaški policisti zaplenili omenjeni denar in zlato. Petindvajsetletni moški Antonio Ivić, pri katerem so policisti med kontrolo našli denar in zlato, je prijavljen na naslovu, na katerem stoji starejša zgradba, v relativno slabem stanju.

Ko so ga ustavili, naj bi policistom povedal, da ima v avtu denar in zlato. Potem ko jim ni predložil dokazil o tem, kje je do omenjenega prišel, so ga odpeljali na policijsko postajo in izvedli postopek. Zapletlo pa se je v nadaljevanju, saj sta denar in zlato na sedežu kriminalistične policije ostala veliko dlje od predvidenega zakonskega roka. 

Vrh policije skrbi odtekanje informacij

Vrh policije poleg vloma skrbi tudi odtekanje informacij novinarjem. Preverjali naj bi, kako je vest o ropu prišla do novinarjev. Po poročanju 24sata.hr pa naj bi preverjali tudi, ali je denar izginil v nedeljo ali ga je nekdo iz sefa izmaknil že prej. 

 

Komentarjev 1
  • KOJAK 21:25 07.april 2016.

    Članek je brez repa in glave. Pa oče in sin nista na begu od ROPA ampak od KRAJE oz. TATVINE dalje.