Šport > Nogomet
55 ogledov

V Barceloni ga zadržuje službeni avto

sergio busquets EPA
Vezist katalonskega velikana je ob gostovanju v televizijski oddaji razkril, da je skupaj s šestimi ali sedmimi soigralci prejel ponudbo oboževalca za zamenjavo avtomobila.

Sergio Busquets je bil gost El Hormiguera, kjer je v šaljivem slogu omenjene priljubljene televizijske oddaje razkril nekaj zanimivosti iz tabora Barcelone.

Vezist španske reprezentance je med drugim dejal, da je eden izmed razlogov, da ne zapusti domače Katalonije ta, da mu klub skupaj s soigralci vedno znova ponudi službeni avto.

"Nekega dne nas je kakšnih šest ali sedem članov Barcelone prejelo pismo enega oboževalcev, ki nas je prosil, da mu posodimo avto," se je ponudbe za svoj audi spominjal Busquets. "Celo ponudil je zamenjavo za naš službeni avto.

"Toda ne ve, da moramo mi te avtomobile vrniti ob koncu sezone. Meni pa je moj poleg tega tako prirasel k srcu, da je eden izmed razlogov, zaradi katerih ne bom zapustil Barcelone!"

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.