Šport > Košarka
58 ogledov

V Berlinu posredovala policija

alba berlin evroliga izgredi navijači EPA
Tekma 11. kroga drugega dela košarkarske evrolige med Albo Berlin in Galatasarayjem se začela z enourno zamudo, saj so navijači turškega kluba napadli pripadnike berlinskega moštva.

Košarkarji Albe so v Berlinu v 11. krogu evrolige premagali turški Galatasaray s 75:68 in po peti zmagi v skupini E ostali v boju za četrtfinale. Tekma pa se je začela uro pozneje, kot je bilo predvideno, ker so turški navijači napadli pristaše domače zasedbe in se potem spopadli še s policijo.

Varnostne sile so porabile kar precej časa, da so med 12.821 gledalci v dvorani O2 World pomirili strasti in odstranili najbolj nerazsodne med njimi.

Košarkarji Barcelone so v 11. krogu drugega dela evrolige v gosteh premagali Crveno zvezdo s 77:73. Boštjan Nachbar je ob zmagi Kataloncev dosegel šest točk, Jaka Blažič jih je na drugi strani dal deset, od tega šest v zadnjih osmih sekundah tekme. Ob tem je še enkrat uspešno skočil, Nachbar je v statistko vpisal štiri skoke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.