Magazin
42 ogledov

V Big Brother zaradi domače krize

simon Kanal A
Simon je iz šova Big Brother odletel tik pred finalom, kar ga je, prizna, kar malce razočaralo.

Kako ste sami doživljali to izkušnjo, da sta z Alenom od vstopa v hišo Big Brother igrala gejevski par?
Na začetku je bilo zelo težko, saj s tem nisem imel izkušenj in tudi ne poznam veliko ljudi, ki bi bili geji. Kar težka naloga. Ko pogledam nazaj, se temu smejim, ko pa sem bil v tem, sem se pogosto sekiral, kako na mojo nalogo gledajo starši in žena. Vendar, ko sem se pogovarjal z njimi, sem izvedel, da sem jih nasmejal in to je tisto, kar je mi je pomembno.

Ko ste izvedeli, da tekmovalci dvomijo v to, da je Alen gej, medtem ko so vam verjeli, ste potočili celo solze. Vas je to prizadelo?
Jokal nisem zaradi tega, temveč ker sem v kovčku našel ženino pismo. To, da so mi stanovalci nasedli, pa me ni prizadelo. Ravno nasprotno, vesel sem bil, da sem tako dobro odigral, da so mi verjeli. 

Nekateri gledalci so bili mnenja, da sta se kar malce preveč vživela v vlogi, saj sta se dotikala celo v spovednici, ko vaju nihče ni videl.
Z Alenom sva se zelo povezala in v hiši zgradila tudi nek prijateljski odnos. Ravno zaradi tega sva se zbližala. Hotela sva narediti šov in nasmejati ljudi, zato sva vmes naredila tudi kakšno tako traparijo. Vendar ne obžalujem nobene stvari.

Niti tega, da ste izpadli tik pred koncem?
Na nek način mi je žal, saj sem šel notri z namenom, da pomagam družini in sebi, da bi imeli lepše življenje. A tako je moralo biti.

Težko shajate?
Že dolgo časa stremimo k temu, da bi prišli na nekaj svojega in se ne bi rabili neprestano seliti. Želim si vsaj svoje stanovanje, če ne hišo. Trenutno živimo v hiši, ki jo imamo namen odkupiti, zato gre vsaka najemnina v odkup. Ta denar od nagrade bi mi zelo pomagal, sploh pri kreditu. Kot veste sem samostojni podjetnik in sploh v gradbeništvu nam je zelo težko, veliko je nategov in neplačnikov. Trenutno sem tudi edini v družini, ki služim denar, saj je bila žena do nedavnega na porodniški, sedaj pa išče službo. Upam, da se bo kaj odprlo tudi na tem področju.

Kako pa sta otroka sprejela vašo odsotnost?
Mlajša hči, ki je stara dobro leto, še ni čisto dojela, čeprav so mi povedali, da me je pogrešala in tudi, ko sem prišel domov, se me je prijela kot klop. Sinko, ki je star tri leta, pa me je spremljal in tudi sam sem se najbolj sekiral ravno zaradi njega. Zelo sva povezana in vedel sem, da mu bo to zelo težko. Tudi meni je bilo. Ko sem prišel ven, mu je bilo sprva kar malce nerodno, a se je hitro spet odprl. Imel je kar nekaj težkih trenutkov, a ko mu je žena pokazala, kje sem, se je hitro pomiril.

Glede na to, da ste sam starš, kako komentirate Mirelino početje v šovu, ki je pogosto kritizirano s strani gledalcev in tekmovalcev?
Jaz tega na njenem mestu ne bi naredil. Po eni strani se zelo zaveda in je dobra mama, zelo srčna, zato ne razumem dobro, zakaj je naredila to kar je. Po drugi strani pa razumem, da ima za seboj težko zgodbo, pravi, da je bila v neki zlati kletki in mislim, da šele sedaj doživlja svojo prvo puberteto in izgleda kot da je šele sedaj začela uživati. Če njej to paše … Kdo sem jaz, da bi jo lahko obsojal?

Kako pa sta z Alenom gledala na vse prepire v hiši, ki sta jih pogosto mirila, včasih pa se od njih odmaknila? Jih je bilo težko prenašati?
To je bilo zelo naporno, saj jaz nisem tak človek, da bi se mešal v take zadeve. Na splošno sem bolj miren in se nerad kregam. Mirela mi je to tudi očitala, da se v stvari ne mešam. A če povem v hecu, jaz se ne praskam tam, kjer me ne srbi. Škoda mojih živcev in besed za ljudi, ki te ne poslušajo. Od tega, da jih miriš, nimaš nič.

Kdo pa je bil največji prepirljivec v hiši BB?
Vsekakor Mirela, če ni bilo prepira, ga je pa naredila. Vendar to le zaradi tega, ker nikomur ni pustila, da ji kar koli razloži. Nekaj si ji povedal in ona je zagrabila prve besede. Sam sem ji hotel odpreti oči in ji vsekakor nisem želel nič slabega, ker vem, da je dobra oseba. A ko sem s časom videl, da nima smisla- Ker ona je ženska zase, ne glede na to, kaj ji kdo reče, ona bo svoje peljala naprej, ker misli, da ima vedno prav.

Kaj pa Jasmin, Erik in Dragan, ki so se tudi hudo sporekli?
Draganu sem večkrat rekel naj se ne spušča na ta nivo. Saj smo vsi sovražili, da so se znali spustiti na tak nivo, da so žalili tudi družine. Draganu sem pogosto rekel, da naj se ne spušča v te zadeve, saj bo nazaj dobil nekaj, kar bo lahko preveč. In res je izzval Jasmina, takrat sem se odločil odmakniti. Žal mi je bilo, da sem s takimi sostanovalci, saj te potem avtomatično vržejo v isti koš. A sedaj zunaj vidim, da ni bilo tako in da so odzivi zelo lepi.

Kdo je vaš favorit?
Klemen, pa tudi Alen, s katerim sva si zelo pomagala in se povezala. Naj zmaga najboljši, odločila bo Slovenija. 

V šovu pa ste pokazali tudi svoj pevski in plesni talent, je to skriti ali ste se s tem ukvarjali že prej?
Izgleda skriti talent, v tej smeri nikoli nisem treniral. Prvič sem zapel na svoji poroki in takrat so mi bližnji rekli, da bi moral nadaljevati v tej smeri. A sem pač taka oseba, da, kar se tega tiče, sam sebe nekako ponižujem in nisem dovolj samozavesten. Kdo ve, morda pa mi bo kdo ponudil, da bi šolal moj glas in bom zajadral v te vode. Takih ponudb se ne bi branil. 

Kakšni so načrti za naprej?
V prvi vrsti bom nekaj časa preživel z družino in nadoknadil zamujene trenutke, načrtujemo tudi krajši dopust, nato pa me v mojem podjetju čaka že kar veliko dela, tako da bo potrebno kar zavihati rokave in nadoknadit zamujeno.  

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.