Šport > Nogomet
38 ogledov

V Bosni trenerja odpustili preko FB

nogometaš Profimedias
Trener Drine Zvornik Vladica Petrović je na facebooku izvedel, da ni več trener omenjenega kluba.

Drina Zvornik je v prvi ligi Bosne in Hercegovine na desetih tekmah zabeležila le dve zmagi in se tako znašla povsem na dnu prvenstvene razpredelnice. Vodilni možje kluba s tem niso bili zadovoljni, čuden pa je način na katerega so se poslovili od trenerja Vladice Petrovića. Ta je za svojo razrešitev zvedel preko facebooka.

Ta se je na zapis na uradni facebook strani kluba odzval z "hvala za obvestilo," njegov odgovor pa je hitro prejel 270 všečkov, postal pa je tudi novica, ki so jo povzeli tuji mediji. "Nikoli si nisem mislil, da bo vsa stvar tako odmevala. Ja, res je, odpustili so me preko facebooka. Tako sem tudi izvedel za novico," je za Goal dejal odstavljeni trener.

“FC Drinaje med mojimi prijatelji na facebooku. Ko sem se prijavil, da bi videl, kaj se dogaja, sem zagledal zapis. Napisal sem komentar 'hvala, ker ste me obvestili'. Šlo je bolj za šalo, želel pa sem videti, kaj se bo zgodilo. Nikoli si nisem mislil, da bom dobil toliko všečkov," je vso zadevo razložil Petrović. "Kaj sledi? Bodo klubi zdaj igralce kupovali na facebooku, angažirali in odpuščali trenerje ... Kdo ve?" se srašuje trener.

"Raje bi videl, da bi se mediji o meni razpisali zaradi dobrih rezultatov, a na račun te nepričakovane popularnosti sem vsaj prišel v stik s prijatelji, ki jih že dolgo nisem videl. Kontaktirali so me z vsega sveta," je še o nenadni slavi dejal Petrović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.