Slovenija > Črna kronika
11 ogledov

Danes umrla dva motorista

Nesreča motorista Pixsell
Naše ceste vzele dve življenji.

V vasi Trenta v občini Bovec se je danes nekaj pred 12. uro zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 25-letni avstrijski državljan.

25-letni voznik motornega kolesa, sicer državljan Avstrije, je vozil v smeri proti Vršiču, kjer je v nepreglednem ovinku iz neznanega vzroka padel na desno stran vozišča ter drsel po cesti na nasprotni pas. Tam je trčil v osebni avtomobil, s katerim je nasproti pravilno peljala voznica.
Motorno kolo je odbilo na travnik, kjer je zagorelo, motorist pa je ostal pod osebnim avtomobilom in je na kraju nesreče umrl.

Na policijski upravi domnevajo, da je prometni nesreči najbrž botrovala prevelika hitrost motorista, poroča STA.

Umrl še en motorist

Danes okoli 15.30 ure je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči pri kraju Loke pri Zagorju. Po do sedaj zbranih obvestilih in opravljenem ogledu kraja prometne nesreče je znano, da je 35-letni voznik, državljan Bosne in Hercegovine, vozil motorno kolo znamke Suzuki GSXR 1000 iz smeri Kisovca proti Trojanam. Na delu ceste, kjer vozišče iz desnega ovinka preko ravnine preide v levi ovinek, pa je, domnevno zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, izgubil oblast nad vozilom. Vozilo je zdrselo iz vozišča ter trčilo v drog javne razsvetljave. V nesreči je voznik utrpel tako hude telesne poškodbe, da je umrl še na kraju dogodka.

Komentarjev 4
  • korli 10:43 09.avgust 2015.

    peljte bolj počas,bi reku smodlakar

  • korli 22:00 08.avgust 2015.

    dokler se bojo norci sami pobijal je še dobr

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:18 08.avgust 2015.

    Ja no kaj če greš dost počas se ti to sigurno ne nardi.