Slovenija
13 ogledov

V četrtek zna spet pobeliti

dež Saša Despot
Marec s sabo prinaša dež, v četrtek lahko celo sneg.

Vreme, kot smo mu bili priča konec februarja, se bo nadaljevalo tudi v prihodnjih dneh. Danes bodo padavine sicer ponehale, najkasneje na jugu države, a jih lahko že kaj kmalu spet pričakujemo.
 
Jutri bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo, ki bo najbolj prisotna v Posočju in deloma na Gorenjskem. Zjutraj in del dopoldneva bo po nižinah osrednje Slovenije možna nizka oblačnost.

Že proti večeru se bodo v Posočju spet začele pojavljati padavine. V noči na četrtek se bodo razširile nad vso državo. Ponekod se lahko meja sneženja spusti do nižin. Na Primorskem lahko tudi zagrmi. Pihal bo severni veter, na Primorskem zmerna burja. Popoldne bodo padavine začele slabeti in naj bi do petka zjutraj ponehale v večjem delu države. V petek se bo od zahoda delno zjasnilo, le na severovzhodu bo ostalo zmerno do pretežno oblačno.

Do torka imejte dežnik pri roki

Dežne kaplje lahko pričakujete tudi čez vikend. Deževati bo začelo na zahodu države, dež pa se bo čez dan razširil nad vso državo. Do nedelje zjutraj naj bi ponehal. V nedeljo se lahko manjše padavine pojavljajo predvsem v zahodnem delu države. Do torka bo vreme spremenljivo z občasnimi, večinoma manjšimi padavinami. Sreda in četrtek pa bosta kot kaže le suha. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.