Šport > Nogomet
16 ogledov

V Domžalah tri tuje oktrepitve

Mojsilović Maribor Domžale Prva liga slovenska liga Ljudski vrt Youtube
V Domžale prihajajo tri okrepitve, ena izmed njih je reprezentant Antigve in Barbude.

Slovenski nogometni prvoligaš Domžale se je okrepil s tremi nogometaši. Dvakratnim državnim prvakom sta dveletno zvestobo obljubila reprezentant Antigve in Barbude Josh Parker in Srb Miroslav Čovilo, za enoletno sodelovanje pa se je klub dogovoril s srbskim napadalcem Milošem Mijićem, so sporočili iz kluba.

Čovila je slovenska javnost dodobra spoznala v minuli sezoni, ko je branil barve Luke Koper. Visokorasli srbski zvezni igralec je odigral 24 tekem in dosegel tri gole, trikrat pa je zaigral tudi proti Domžalam.

V napadu otroka Hajduka in QPR

Preostala dva novinca bosta okrepila napadalno linijo moštva Stevana Mojsilovića. Joshua Kevin Stanley Parker je v Angliji rojeni reprezentant Antigve in Barbude. Gre za otroka angleškega kluba Queens Park Rangers, nazadnje pa je bil član Oxford Uniteda. Dvaindvajsetletnik se lahko pohvali s petimi nastopi v angleški drugi ligi in s sedmimi za svojo reprezentanco.

Druga okrepitev Domžal, ki prihaja iz Srbije, je Mijić. Triindvajsetletni napadalec je svojo kariero začel pri beograjskem Hajduku, nadaljeval pri Radničkem iz Nove Pazove, zadnji dve sezoni pa je bil član srbskega prvoligaša OFK Beograd. Na 41 tekmah srbske Superlige je dosegel štiri gole in tri podaje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.