Slovenija > Črna kronika
31 ogledov

V Dravi pri Zlatoličju našli moško truplo

Reševalci pri Zlatoličju Maribor24.si
Policija je potrdila, da so v reki Dravi pri Zlatoličju najverjetneje našli truplo več kot mesec dni pogrešanega 20-letnega Domna Simoniča.

Mariborski policisti so na današnji novinarski konferenci potrdili, da so danes v Dravi odkrili moško truplo. Glede na oblačila in opis sumijo, da gre najverjetneje za 20-letnega Domna Simoniča, ki ga pogrešajo od 24. februarja, ko so ga nekaj po polnoči nazadnje videli pred klubom Štuk. Policija je še navedla, da je bila odrejena sodna obdukcija, ki naj bi potrdila identiteto, vzrok in čas smrti. 

Truplo so v reki Dravi na otočnih rešetkah hidro elektrarne Zlatoličje odkrili delavci v elektrarni, nato so na pomoč poklicali gasilce, ki so truplo izvleki vode.

Kot je pred kratkim za Žurnal24 pojasnil Miran Šadl iz PU Maribor, so potapljači v številnih akcijah pregledali večji del Drave, kjer je za potop varno, območje pri jezu v Zlatoličju pa je zaradi nevarnosti ostalo neraziskano.  

Preberite še:

Komentarjev 3
  • Avatar Leon
    Leon 20:10 31.marec 2016.

    Ali policija še vedno trdi,da ne gre povezanost z obema prejšnjima primeroma ?

  • Lavdan 19:28 31.marec 2016.

    Zakaj jim nisi povedal, da Drava teče naprej in ne stoji na mestu. Morda bi komu padlo na pamet da ga išče nizvodno in ne v Mariboru.

  • Žurnalček 18:16 31.marec 2016.

    tolko časa in truda vloženega v iskanje , enemu klincu , ki je zadolžen za rešetko dovodnega kanala na Zlatoličju, se mu pa ni zdelo niti redno čistiti , čeprav je in so šefi lahko pričakovali , da se bo ...prikaži več bo pojavil na tej rešetki ! Dober , da so ga med plavajočimi nabranimi smetmi sploh opazili , medtem ko ga je iskalo pol Štajerske !