Svet
25 ogledov

V eksploziji v Zagrebu poškodovana ena oseba

Eksplozija v Zagrebu Petar Glebov/PIXSELL
Eksplozija v Zagrebu je poškodovala eno osebo, najverjetneje je šlo za ročno bombo.

Hrvaška policija je potrdila, da je okoli 7. ure zjutraj na Sutlanskoj ulici pred kavarno odjeknila eksplozija, ki je poškodovala mimoidočo peško. Hrvaški mediji poročajo, da so poškodovano žensko, rojeno leta 1940, prepeljali v bolnišnico, a je izven življenske nevarnosti.

Za hrvaški Index je spregovorila tudi priča, ki je bila v trenutku eksplozije od kraja oddaljena nekaj deset metrov. Do njega je prišla ženska, ki je krvavela iz rane na hrbtu, in ga je prosila za pomoč. Na hitro ji je oskrbel rano in želel nadaljnjo pomoč poiskati v bližnji trgovini, a je starejša gospa v tem času že izginila. "Seveda sem bil prestrašen," je navedla neimenovana priča jutranje eksplozije.

Eksplozija - neuradno naj bi šlo za ročno bombo - je poškodvala tudi nekaj avtomobilov, ki so bili parkirani v okolici. Policija naj bi več podatkov posredovalo po koncu ogleda prizorišča.

Eksplozija v Zagrebu  | Avtor: Petar Glebov/PIXSELL Petar Glebov/PIXSELL

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.