Magazin > Film & Glasba & TV
42 ogledov

V finale Eme so se uvrstili …

Sell Out
1/22
Saša Despot
Znani prvi štirje finalisti letošnje Eme.

Finalisti so KiNG FOO (Wild Ride), Nika Zorjan (Fse),Sell out (Ni panike) in Omar Naber (On My Way).

Dva so s telefonskim glasovanjem, ki je trajalo deset minut, v finale poslali gledalci, dva pa žirija. Kdo sedi v žiriji, ni znano, tako kot tudi ni znano, koga so izbrali gledalci in koga žirija.

Danes so se poleg omenjenih štirih občinstvu in žiriji predstavili še Tosca Beat (Free World), Lea Sirk (Freedom), Zala (Lalalatino), Alya (Halo).

Predizbor so vodile Tanja Kocman, Maja Martina Merljak in Tina Gorenjak, občinstvo pa so pozdravili tudi Mario Galunič, Blaž Švab in Darja Gajšek, zabavali pa Veseli Svatje, Eva Boto in ManuElla.

Drugi predizbor bo potekal jutri. Slišali bomo naslednje izvajalce: Clemens (Tok ti sede), Raiven (Zažarim), Kataya & Duncan Kamakana (Are You There), BQL (Heart of Gold), INA SHAI (Colour Me), United Pandaz & ARSELLO feat. Alex Volasko (Heart to Heart), Tim Kores (Open Fire) in Nuška Drašček (Flower in the Snow).

O zmagovalcu finala, v katerem bo prav tako osem nastopajočih, pa bo odločalo 6 strokovnih regijskih žirij ter gledalci in poslušalci s telefonskim glasovanjem. Razmerje ocen oz. točkovanja strokovnih žirij in telefonskega glasovanja bo 50-50. Eurosong bo letos v Kijevu.

Komentarjev 11
  • BV 21:48 18.februar 2017.

    Jaz Eme ne gledam, ker me ne zanima. Enako priporočam ostalim. Sicer vas pa razumem - v življenju nimate boljšega dela kot pljuvati po drugih.

  • partizanka 10:24 18.februar 2017.

    Če vztrajno pljuvaš po JJ dobiš svoje minute na RTV, kajne, ona, ki ji ni crknu TV

  • partizanka 10:23 18.februar 2017.

    koliko je bilo včeraj opitih Slovencev