Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

"V Gostilni nobenega ne zadržujemo"

Pro Plus smo vprašali, ali lahko kandidati v vsakem trenutku zapustijo šov Gostilna išče šefa.

Scena 21.10.13, Aljaz Zemljic, gostilna isce sefa, foto: Pro Plus | Avtor: Pro Plus Pro Plus
Po dvomljivih besedah Irene, ki je v šovu večkrat izustila, da bi šla takoj domov, če bi lahko, in Aljaževih trditvah, da je šov zapustil, ko so to hoteli ustvarjalci, smo se po odgovor, ali lahko tekmovalci v vsakem trenutku odidejo iz šova, obrnili na Pro Plus.

"Vsak tekmovalec lahko odide iz gostilne, nobenega ne zadržujemo proti njegovi volji. Seveda pa se vsi tekmovalci z vstopom v šov strinjajo s pravili sodelovanja," so nam odgovorili in dodali, da pravila sodelovanja urejajo tudi nepričakovane izstope iz oddaje, a podrobnosti pogodbenih določil v skladu s poslovno politiko ne komentirajo.

Spomnimo. Aljaž je po izstopu iz šova potarnal, da mu niso vrnili zapiskov. "Nekatere stvari, zapiske, imam še vedno tam, vendar jih žal ne dobim, ker sem iz šova izstopil neregularno. Gre za zapiske jedi, ki smo jih kuhali v šovu. Tako ali tako imam to že v glavi, a bi bili vseeno priročni za osvežitev spomina. To se mi res zdi malo podlo, saj je neregularno zgolj v narekovajih; ven sem šel namreč takrat, ko so želeli oni. To je pač njihova igra, njihov šov,“ je za nas povedal.

Aljaž sicer je eden od treh kandidatov, ki so Gostilno zapustili prostovoljno. V prvi sezoni sta šov predčasno zapustila Rok Tratnik in Branko Grah. Slednji je imel zdravstvene težave.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.