Šport > Nogomet
85 ogledov

V hiši nekdanjega kapetana Kopra našli mamila

Olimpija Koper Ivica Guberac Damjan Trifković Saša Despot
V preiskavi kriminalistične policije se je znašel tudi nekdanji kapetan Kopra Ivica Guberac.

Na Obali je v zadnjih dneh potekala kriminalistična preiskava, policisti pa so aretirali več osumljencev, ki naj bi se ukvarjali s tihotapljenjem mamil. Po poročanju Primorskih novic naj bi se pod drobnogledom znašel tudi nekdanji kapetan Kopra Ivica Guberac, ki trenutno v drugi ruski nogometni ligi nastopa za Himki.

Vest o obisku policije na Guberčevem domu je Primorskim novicam potrdila tudi nogometaševa odvetnica, kriminalisti pa so v kleti našli mamila. "Lahko potrdim, da je med osumljenimi tudi Ivica Guberac. Trenutno je v Rusiji, kamor je zaradi igranja nogometa odšel pred slabim mesecem. Od takrat se ni vračal v Slovenijo. So pa kriminalisti v torek preiskali njegovo stanovanje in kletne prostore," je potrdila odvetnica Monika Mavsar, ki v predkazenskem postopku brani 28-letnega nekdanjega kapetana Kopra.

V prebivališče svojega sina je policiste spustil igralčev oče Anto Guberac, znani  podjetnik in nekdanji predsednik koprskega kluba. Policija je med preiskavo aretirala tudi dva prijatelja Ivice Guberca, ki občasno uporabljata stanovamje. Odvetnica je dejala, da naj bi mamila v kleti hranil nogometašev prijatelj. "Sistemski ključ, ki odpira tako njegovo stanovanje kot garažo in klet, je namreč imel tudi njegov prijatelj iz otroštva, ki je prav tako osumljen v tej preiskavi," je povedala odvetnica.

Po informacijah Primorskih novic naj bi pri Gubercu tako v stanovanju kot v kleti našli drogo. V stanovanju zelo majhno količino, v kleti pa celo pol kilograma heroina. Glede na to, da ga ni doma že mesec dni in da je ključ očitno dal svojim prijateljem, bo Guberac svojo obrambo najverjetneje gradil na tem, da ni vedel za drogo.

Osumljenih poslov s prepovedanimi drogami, orožjem in tihotapljenjem beguncev naj bi bilo še več, policija pa bo več informacij o uspešno končani obsežni kriminalistični preiskavi na Obali razkrila na današnji novinarski konferenci, ki bo ob 13. uri.

Dan za varen avto

Komentarjev 1
  • allstarr111 13:38 07.oktober 2016.

    Vidte kako je pomembno da ima človek ob pravem trenutku prave "prijatelje" ki se bodo dali tudi zapret, gre se namreč za neizmerno zaupanje, ki ga je prijatelj izkoristil, je pač v navadi da bogati radi delijo svojim prijateljem ključe ...prikaži več od stanovanj, garaž. sefov, ipd, tudi babo si kdaj pa kdaj zamenjajo, pač po Swing-Jurijevsko (tud z obale) vsi za enga en za vse alora LOL