Magazin > Film & Glasba & TV
61 ogledov

"V hiši nimaš iskrenih prijateljev!"

david voyo.si
Mama Darja se je ponovno oglasila in Davidu povedala, da v hiši nima prijateljev in da naj ostane iskren.

Ker so Pia, Mitja, Sebastjan in David zmagali na izzivu in posneli najboljši promocijski spot, so za nagrado dobili minutni klic domov. Vsi so poklicali domov, le Pia je poklicala prijateljico, za katero pravi, da ji je dala nov val energije.

David pa se je slišal z mamo Darjo, ki je iz hiše Big Brother izpadla pred nekaj tedni. "Pozdravi vse sotekmovalce in nekaj ti polagam na dušo, delaj v hiši pošteno, tako kot do zdaj. V hiši nimaš iskrenih prijateljev, samo to," je povedala Darja, ki resničnostni šov in sina v hiši očitno zelo nazorno spremlja. David je ob telefonskem klicu spustil kar nekaj solz, bil je vidno ganjen.

Hišo Big Brother je sicer zapustil Tibor, ki je dolgo časa veljal za favorita. Presenečeni Ljubljančan je hišo zapustil kar v adamovem kostumu, a je za v studio dobil haljo, da ne bi bil tako zelo razgaljen. Kaj bolj sočnega o odnosu med njim in Ančko pa ni želel zaupati: "Moramo se videti, ko bomo vsi zunaj in bomo videli, kako naprej."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.