Magazin
131 ogledov

V hišo Big Brother se je vrnil Marko, Mirela končala v solzah

mirela, marko
1/4
Profimedias
Presenečenje! V hišo Big Brother se je vrnil Marko, a le v okviru naloge. Kruti eksperiment je Mirelo spravila v solze.

Tekmovalci so se morali preobleči v bele obleke, si nadeti rokavice in maske miši. Mirela, Jadranka in Alma, ki so poleg Jasmina, Erika in Dragana, nominirane, so nestrpno pričakovale izziv in se tik pred začetkom odpravile še na vrt kadit, a jih je Big Brother takoj poklical nazaj v hišo.

Eksperiment, ki je Mirelo pustil v solzah ...

Mirela je morala v okviru eksperimenta v sobo za presenečenje, kjer ji je Big Brother naročil naj nepremično strmi v sliko Marka tri minute, ne glede na to, kaj se bo dogajalo okoli nje. Markovo fotografijo je pred začetkom celo poljubila.

Takoj po začetku eksperimenta je v sobo zakorakal Marko, a Mirela ga ni smela niti pogledati. Že sredi naloge so ji po licih začele polzeti solze, po koncu naloge, ko je tudi Marko zapustil sobo, pa je planila v neutoložljiv jok. "Slabo mi je," je izjavila med hlipanjem, kasneje pa je v spovednici povedala, da se je med nalogo strmela v fotografijo, a je imela občutek, da je v sobi z njo Marko in da je slišala njegove korake.

Ko ji je Big Brother povedal, da je bil v sobi res on, je povedala: "Tega niste rabili naredit, a nisem že dovolj slabo. Ni fer ... Počutim se kot budala." Mirela, ki do Pirančana očitno goji močna čustva, je še nadaljevala, da niti ne ve, kaj bi storila, če bi zagotovo vedela, da je bil v sobi Marko, saj "ne ve, kaj je med njo in njim".

Mirela je Big Brotherju še povedla, da je Marko v njenem življenju prelomnica in mu je hvaležna za vse to. Od njega pa bi si želela slišati, da je vse v redu in da ji ne zameri ničesar. "Ne morem mu polagati besed v usta, od njega bi želela slišati to kar čuti."

Zakaj je Marko pristal na nalogo?

Glede na to, da je Marko že večkrat povedal, da se z Mirelo misli pogovarjati le še na štiri oči, nas je pred njegovim odhodom v hišo zanimalo, kako to, da si je premislil in privolil v obisk hiše BB. "Zakaj pa ne," je bil skromen, saj več o svoji nalogi ni smel izdati.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.